what you want

Idag har det varit en riktig dag. Nivet, en DAG. Daaaaaag.

Peakar pms-wise och kunderna var efterbliva och vädret sedan.. Har frusit som en hjort hela dagen. I VÄXTHUSET!?
Det var så många kuder som fick sig en mental bitchslap idag att jag borde sitta i fängelse.
Dessutom har jag varit kronisk hungrig OCH kissnödig. Varken mat eller toalett går att finna på handelsträdgården.

FAKK!

Väl hema såg jag fram emot att lägga mig och grina och äta allt jag kom åt. Möts av MenzFiglia och KåtDiksor so måste gå på promenad. Diksor var 6000 år gammal och gick så lågsamt att jag var genomblöt då jag ko he, trots att det bara duggregnade.
Figlia sedan..

Figlia är en speciell hund ed väldigt stor personlighet. Skrattar man mot henne skrattar hon tillbaka och resterande minspel är obetalbart. Har förmodligen 20 filmer på mobilen. Hon pratar och är glad nästan hela tiden och ho ÄLSKAR att ligga på balkongen och filosofera. Går an då ut och frågar om hon vill komma in kommer hon fram och knuffar tillbaka en, för att sedan återta sin plats i hörnet. Med hakan på lägsta räcket.

Men det sötaste hon gör, vilket lätt missförstås av förbipasserande, är att hon gillar att rulla i grus precis som alla andra hundar med tillägget att hon vill bli släpad.
 Ibland har jag släpat henne halvvägs runt kvarteret.. Och då jag går åt ett håll hon inte önskar gå så tvärstannar hon och stretar emot så hon nästan kryper ur kopplet. Jag älskar det. Alla dagar förutom idag.

Självmordsbenägen som jag var då jag väl var färdiga med dem så grinade jag lite, varpå jag beställde en pizza och köpte CHIC.

...Jag måste verkligen ta en dusch.

Aja. Åker till Stockholm i morgon. Wooooho! Har ingen mobil än sååattee.. Hörs!

Kommentarer:
Postat av: linnea

haha jag fick ett sms av dig inatt eller när det nu var, jag sov iaf. det kom jag på nu, jag ska svara så fort jag får tid. Haha


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits