a tribute to Ulla

Hej världen.

Fin dag.

Gnider jag handen mot kinden så peelar jag mig själv tack vare all intorkad svett.
En dam som hette Ulla var och handlade idag.  Det var hon som gjorde dagen så fin.

Ulla berättade saker för mig. Som att hon är 60 år. (Hon såg inte ut som 60. Eller jo, men tiden har behandlat henne väl. Hon var hipp.)
Hon berättade också att hon 'åå älskar' min tatuering. Hon fnös åt sin jämngamla väninna som sa att jag skulle vara glad att jag inte fått någon hudinfektion. Då visade Ulla upp sina tatueringar. En ros på axeln och en enooorm tribal som började i svanken och slutade i busken.
Nu funderade hon på att tatuera ögonbryn och franskanterna.
'Jag har tid med det nu.' Nu skriver jag poesi, planterar pelargoner, går promenader och vill tatuera mig. Kanske göra en skönhetsoperation bara för att prova?'

Jag vill att ni ska ha klart för er att Ulla inte var någon whitetrash tant som kedjeröker och klär sig i små linnen. Nej. Ulla är en dam med integritet, enormt intellekt och väldigt jordnära. Hon hade långt, mörkgrått hår inlindat i en stor tuban i klatchiga färger och skogsgröna linnebyxor.

Hon fick mig att lova att aldrig låta någon behandla mig illa; att våga säga ifrån, men bara bli arg när det var nödvändigt; att älska så ycket jag bara orkade; att njuta av att åldras och att hålla kontakten med de yngre när jag blev äldre.
Hon sa mycket annat också. Om att våga och vilja och måsta. Om kaniner i små burar och att livet bara blir bättre och bättre.

Hon var fin, Ulla.

 Om jag också va 60 skulle vi kanske *rim*

Hehe.. heh..?

Innan hon gick gjorde vi en tummis och hon sa 'om ödet vill så ses vi igen, mitt barn........................'
Kom igen ödet! Vill väl!

P.S. Michael Jackson. wläh wläh wläh. Lyssnade aldrig på hans musik. Var rädd för honom långt upp i tonåren. Läste aldrig artiklar om honom. Har absolut ingenting att säga om det men nu har jag nämnt honom iallafall. Hejdå Micke! Du har nästan samma frisyr och klädstil som Lejonhjärta så akta dig för Katla!. D.S

Prästens lilla kråka

..jo. Stängde en timme vid lunch ( hur fa-an ska jag palla jobba som vanliga människor gör, då man inte får bestämma sina egna tider?) för att över huvud taget överleva vad som återstod av dagen.

När jag skulle tillbaka utbröt ett mindre kaos
med hundar på rymmen och en kolikbäbis. Kom således tio miuter efter utsatt tid tillbaka till Trädgår'n där jag möttes av en hel hop svettiga pensionärer i väntan.
Och en präst.
Samma präst som tidigare levererade 'Människan planterar och Gud ger växten..' sådär appropå morötter då han betalade för sig.

Prästen ifråga tycker sig vara min herde
och tilltalar mig alltid vid namn. Det är wierd när främlingar gör det? Han är väl förvisso inte direkt någon främling, men heller ingen jag har någon som helst nära relation till. Han är en präst jag vet vem det är eftersom vi bor i Vilhelmina.
Hit hör också att vår relation är något infekterad, men det är en annan, lång och konstig historia.

Bla bla bla whatever.

Han hade iaf antagit rollen som ledare
över skocken otåliga pensionärer och brölade med präströsten 'Maria! Du är äntligen här. Som vi väntat på dig. Var har du hållit hus?'

Exakt så sa han, och det lät som om han läste direkt ur bibeln. Inövat. Stelt. Mysigt.

Kom åkande i caben. Mamma körde. 
Gav henne en puss på kinden innan jag steg ur bilen och skyndade ig fram för att släppa in de redan lökiga åldringarna i det omöjligt varma växthuset.
Förklarade snabbt att det utbrytit ett mindre världskrig precis då jag skulle åka och bad om ursäkt.

Då skrockade prästen: 'Ho ho, ja. Det är väl så det låter. Du får erkänna att du är nyförälskad, mitt barn! Låt kärleken blomstra. Det är ju sommar!'
Pensionärerna som nu alla samlats bakom prästen skrattade förtjust men med en fördömande ton.

Jag vände mig snabbt om. Oförstående och lite för bittskt utbrast jag 'Förälskad?'
'Ja, Maria. Vi såg alla kärleken i bilen mellan dig och din.. pojkvän? Fästman?'

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHHahahahahhahahahahahHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHhahhahahHAHAHahhahahahahahihfäq9efyn adf79p3bn-59pö173-rioöadhkvbä+fipq3oöefjHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cp.

Mord i sinnet

Det måste vara en undermedveten böjelse för dramatik lägger grunden för allt som händer mig. Jag vet inte hur jag annars ska förklara det.

Tandläkarbesöket var en katastrof.

Var en halvtimma tidig. Satt och hemlighetsgrät i väntrummet och stirrade avundsjukt på de 7åringar vars mammor ömt höll om dem och viskade lugnande ord i deras små öron. Jävla barn.
När jag ropades in ignorerade jag det i fe sekunder innan jag tog mig i kragen och reste mig på kalvben.

'Varsågod och sitt.' sa man och i hans ögon reflekterades allt vad ondska heter.
Satt mig lydigt, vände mig till Gud med hjälp av hisstolen och sa 'Låt det ske.' med högtidlig stämma.

'Bedövning?'
'MEN JA!' reagerade stämbanden innan hjärnan fick säga sitt och sedan gick det bara utför. Såg en skymt av sprutan och började gråta hejvilt.

Fick en bedövningspil rakt i hjärnstammen
och kunde därefter bara utstöta enstaka gutturala läten till den avklingande gråten.
'Går det bra?' frågade Ondskan och det var tur för honom att han bedövat mitt liv.

Sen sa vaken han eller sköterskan något mer
, under hela ingreppet. Våldförseln. Tortyren.
Slipar och sug och kladd och fingrar och bomullstussar och små speglar och borrar och hamare och motorsågar och blodiga bandage och blåa ljus for omkring framför mina ögon som stundtals var öppna.
Jag hade ingen aning vad som hände och förbannade hela tanläkarkåren för deras förbannade inkopetens gällande pedagogik.

Jag bara grät. Alla var tysta. Man sa tillsist att jag fick skölja. Jag satt mig upp och kräktes.

Det var inte bra. Kladdet på tanden kunde tydligen frätas sönder av magsafterna eftersom de inte slipat färdigt.

Grät ännu mer.

Fick göra om, göra rätt.

Vände mig till Gud igen. Gick in i något sorts omedvetet medvetande. Befann mig plötsligt vid receptionen.
Kollade på min tand. Såg ut som skit. Grinade igen.

Gick till pappa. Bröt ihop fullkomligt.
Åkte till jobbet. Bedövad i hjärnan med en mensvärk som ändå lyckades tränga igenom. Jobbade i den sextiogradiga värmen.  Var påtagligt upprörd och skakad under hela dagen. Drack mycket, blev kissnödig. Förbannade att vi inte hade någon toalett.
Kom hem tillsist. Ville dö.

Hejdå.

Tänkarn


Tanke Nr.  1.
Jag kan inte sova. Jag är alldeles för nervös inför tandläkarbesöket och ångrar mig så jävla mycket att jag inte gick till en privat klinik. CP-bajs.

Tanke Nr. 2.

Jag har kommit in på alla linjer jag sökte. Vad gör jag?

Tanke Nr. 3.
Om jag skulle skapa ett nytt nick för ovidkommande community just nu skulle det bli fet_brud87.
Åt åtta kanelbullar och började svettas monstruöst.

Random tankar
Klockan är fem och solen gick upp för flera dagar sedan. Jag sov till klockan 18 igår eftersom jag var uppe och glädjedansade med en ny kompis föregående sommarnatt. En gammal kompis underströk vad jag sedan länge förstått men aldrig uttalat: dåligt sex är bra för vänskapsrelationen. Det stämmer i 8/10 av fallen.
M-tangenten är ledsen och samarbetar inte. Jag hoppas jag somnar hos tandläkaren. Jag tror jag vill bli kär nu. Maja är hemma. Jag vill umgås på ett fjäll. Jag vet att jag är både rolig, snygg och intelligent. Varför har inte säson 6 av L word släppts på DVD. Funderar på att köpa hela serien. Vill ni se vad jag shoppat den senaste veckan? Det är två klänningar, massa snygga underkläder, ett par 13 cmsklackar, 3 väskor och en plånbok. Jag har mensvärk så inni.. Fast vill jag egentligen vara kär? Till hösten, eventuellt, isf.
Jaja. Det var mina tankar. Önska mig lycka till. Hejdå

yeah well..


14 obesv. 6 medd. 4 mobilsvar.

Please try again later.

you can skyrocket away to me

Inget särskilt har hänt idag. Har haft lite ont, svettats och väntat ut timme efter timme.

..så jag köpte en påse, målade på den och fyllde den med en present. Tänkte posta den imorgon.


Jag blir så glad, så glad när jag tänker på hur mottagaren kommer att reagera.
Åh. Det är så mysigt att vara snäll. Man blir glad överallt. Till och med livmodern skrattar.


HAAAAHAHAHAHAHHAHA jag nös precis så snusen flög och plaskade fast på skärmen!!!!!!!!! HAHAHAHAHhahahahahhaAHAHhahahhahahaa äckligt.

.. appropå att nysa, som förövrigt måste vara det skönaste som finns näst efter orgasm, så är det för mig helt omöjligt att nysa utan att det efterföljs av ett från magen 'ååjävlar' som liksom är inbäddat i det avklingande nysljudet. Jag låter alltid lite förvånad när jag säger det också.

PROSIIIååÅÅåJÄVLAR!?

Åååååhhiähae9y8uq2390ruäqip. Jag älskar att nysa. Den där kittlande känslan innan själva jordbävningen som jag alltid låter komma som den är, utan att kväva den.
Jag hatar Nys-kvävare. Och gäsp-kvävare. 


Haha. Ja hörrni.. Jag är bra tokig?!
Nu blir det L word.

struck by PMSRätt uppenbart egentligen men när jag ser det i text är det lättare att hantera.
Tryckte en hel påse sura bilar, en halv vattenmelon och fiskbullar till två rullar independent-drama.
Känner mig svullen.

Pop some pills och gå i säng, ögonaböj.
JAG ÄLSKAR MIN LIVMODER.
Häj.

Unshiny, unhappy peopleFörra helgen, i Luleå, på Bergnäset, i Stinas soffa, satt vi under lördagen och åtnjöt allt vad  Sveriges Television hade att erbjuda.
Vi satt väldigt stilla och unvek att röra oss. Drack med jämna mellanrum lite vatten för att inte torka ut.

Då lossnade en bit av min framtand. Bara sådär?! Stina slog mig inte på käften. Frida slog mig inte på käften. Jag slog framför allt inte mig själv på käften. Jag tuggade inte på glaset, bordet, soffan eller någon annan möbel. Tandbiten bara lossnade och jag mullrade, alldelels för högt; '..men förbannaaaaaaat!...'

Min framtand är död
sedan många år tillbaka och varför de inte dragit ut den är för mig ännu ett mysterium. Istället limmar de på något vitgult som består av någonting so flygplan också består av. Det minns jag för att flygplan är coola.
Det var alltså en bit av lagningen som lossnade så min gamla, döda, bruna och porösa tand tittar fram och jag ser ytterligare 92 år äldre ut, med mer än hälften av de åren spenderade på gatan.Det är en ful, jälva tandjävel jag har i käften. Den duger inte ens i krig.

Så nu måste jag gå till tandläkaren. .......... :'(
Det finns inget jag hatar mer. Jag är LIVRÄDD för allt vad tandläkare heter och Nej, jag har inte sett skräckfilmerna.
Jag har levt dem. När jag var 1år ställde mampappa ner mig i en stor papperskorg (KUL SKÄMT MAMMAPAPPA!?) som ramlade och jag med dem. Slog mig gul och blå och några år senare, efter den stora mjölktandslossningen, växte en gulbrun och död liten framtand fram.

Det blev många timmar i tandläkarstolar runt om i västerbotten för att få ordning på min käft. Dessutom klipptes den däringa senan(?) av som håller fast läppen mot tandköttet. Fattarni?
Fattar ni därefter hur ont det gjorde?! Och hur bendy min läpp är? *bLinK* Oh yeah. Jag kan vika min överläpp jäävligt långt..

MEN JA. Mycket smärta. Många sprutor. Inget som fungerar. Död tand. Lagning som lossnar.
Fittkuk. Jag är tjock och ful också. Och tråkig. och ensam.. och rädd...

:'(


oats we sow

Idag var det cirkus i stan!
Jag gick såklart dit och det med min bästaste lekkamrat Dahlström.
Föga förvånande var vi de enda över 20 som var där utan barn i släptåg. Jag trodde, på fullaste allvar, att fler människor i min ålder tyckte att det var lite sommarromantiskt att gå i barndom och känna alla dofterna av hästbajs, popcorn, barn och spån och se någon göra volter. Men nä..
De hade katter på cirkusen. Katter som gick på lina. Vi fick även se getter, kameler, duvor, lamadjur, hästar och ... ponnyhästar.. Hehe. Hehehehhhhe.

Det var inte lika fantastiskt som jag minns det
, tyvärr. Istället för att hänföras av cirkusprinsessor som for omkring i lianer och trapetser så tänkte jag istället på hur osäkra fästen och linor var. Clownerna var lite störiga och man märkte av tröttheten i cirkusdirektrens ögon. Det verkade inte längre vara världens roligaste jobb.
 Men det var ändå fantastiskt. I relation till allt annat.
Det var ju cirkus! Vi fick bada i alla små sjöar av skratt och slippa sitta raka i ryggen och tänka på hur vi äter. För en stund fick vi bo i den där mysiga känslan som ligger just innan skrattet.

Jag tror människan skulle må bra av att gå på cirkus en gång i veckan.

Hallå..Hallå..

tired now see you when i wake up


Bra helger efterföljes nästan undantagslöst av några riktigt dåliga dagar.
Som idag.
Det lite kissiga kvällshumöret kan förvisso vara en självklar följd av uttorkningen efter 8 h i tretusengradig värme, för lite sömn och lite trista telefonsamtal.

Uschbarra. Jag ogillar landstinget.
Eller åtminstone.. vad de har att säga. Ibland. 8/10 gånger.

Hade, till skillnad från idag, ett trevligt telefonsamtal igår. Jag pratade som om det var livsavgörande. Stackars Nils.
Förlöstes ur mina egna ord och blev med ens rätt less på mig själv.
..och känslan håller i sig.

Det är lite löjligt, men det får man vara. Det säger alla.
hejdå

grattis på midsommar!!!

Jag antar att ni sitter som på nålar nu, med tusen frågor men inga svar.
 Var har jag varit? Vad har jag gjort? Vem drömde jag om? Var det roligt? Hur kändes det? Varför? Hur? När? Åt jag jordgubbar?  Hade jag en blomsterkrans på mig? Badade jag naken i en stillsam sjö i den timida nattsolen?
Hur var MariaKarlssons midsommar anno 2009, årens år?

Tack bra.

Då länstrafiken i Västerbotten tydligt klargjorde att 'till Vilhelmina åks det baske mig inte, fröken Karlsson' skred plan B i verket; Luleå, förstesergeant Glas och midnattssol. Rätt stabil b-plan, faktiss..
Var dock nödgad att panikshoppa ett par klänningar och allt därtill då begravningsutstyrseln kändes något moloken för midsommarfest.
...
......... . . .... . . ..... . .. . .. . . .. . .. . SHOPPA ALDRIG I SKELLEFTEÅ!

Jag var på så dåligt humör att jag slet åt mig två skitklänningar på H&M baraföratt.  (Hit hör väl förvisso att jag letat en av dem rätt länge, men de har sålt slut i andra städer. Tacka vet jag skellefteåbornas vidriga sinne för stil och klass. Goodies över till mig. För halva priset dessutom. Kaching!)

Midsomarmiddag hon Henrí väntade
efter "lite" välbehövligt mys med Stina i hennes mansion. Innan avfärd hann även FridaFab sluta upp och ansikten göras om och frisyrer sprayas och underkläder visas upp och kuddkrig och nakenhångel och duschlödder och.. allt sånt so tre blonda tjejer gör då ingen ser på.

Jävligt mysig middag. Jävligt bra folk. Jävligt bra stämning. Jävligt äcklig jävla vodkajävel. Jävligt bra Midsommarafton.
Den planerade utgången uteblev och istället anordnades någon sorts efterfest med ett enda syfte; *hEmLiZ*

Bakisdagen, en av de dagar då an märker att man är till åren kommern och snart passerar 40-strecket ( Japp. Jag har 40-årskris.), bestod av soffliggande, skvallerblaskläsande, slözappande och fläckvis sömn. Tillsammans mmed kvalitetsbrudarnas kvalitetsbrudar.P.S. hEmLiZeN är inte alls en hemliz men kräver ett helt separat inlägg. Ni vill läsa det. Det handlar om detta. Återkommer. D.s.För mer konkreta svar på era frågor, se nedan.

Var har jag varit?
Luleå. Kortis i Skellefteå för begraving av gammelorbror Mats.

Vad har jag gjort?
Umgåtts med folk jag tycker väldigt mycket o men träffar alltför sällan + andra. Insupit allt det vackra med livet + alkohol. Firat relativt traditionsenligt + annat.

Vem drömde jag om?
Missade 7 sorters blommor och ägnade mig åt sex istället, to be frank. Vilket jag gillar att vara. Drömde galna drömmar om nummerlappar och alla mina past lovvahs. Inga blommor - ingen betydelse.

Var det roligt?
Begravning: nej. Luleåhänget: Ja. Sexet: Ja. hah! Jaa..  Drömmarna: Definitivt.
 
Hur kändes det?
Begravning: Inbäddad i förtvivlan inför deet allra onödigaste och fantastiskt vacker.
Luleåhänget: Känslan som ligger nära skrattet, precis innan det bubblar upp. Hela lillhjärtat badade i allt som är bra.
Sex: tar vi senare.
Drömmarna: gemytliga.

Varför?
1. Därför det onödiga på den nivån inte går att bekämpa.
2. Därför att Stina är en av de bästa vänner jag har och besitter en sllsam föråga att göra allt hon vidrör till en nåd. Allt blir bra, även om det inte är bra.
3. därför.
4. för att alla var sötiZar.

Hur? 1. ...
2. Jag vet inte hur hon gör. Hon bara är allt som är hon.
3. så detaljrik tänker inte ens jag vara.
4. ..ptjaa? vetint

När? 1. Torsdags förmiddag.
2. Fre-lör.
3. lör
4. lör

Åt jag jordgubbar?  JA! Både i dryck och till efterrätt. Och till frukost, twice!

Hade jag en blomsterkrans på mig? Nej. Men min själ blomstrar *blink*

 Badade jag naken i en stillsam sjö i den timida nattsolen?  Nej. *blink*

Hur var MariaKarlssons midsommar anno 2009, årens år? fem av fem, som väntat.


It's a nice and also not

Hej barn.

Nu åker jag till Skellefteå.
Känns tungt, trist och alldeles fantastiskt.
Jag gillar sådana cocktails av känslor.

Jag förstår att ni undrar vad jag ska göra på midsommar så därför tänkte jag avslöja planen.

Jag tänkte ställa till med stort gästasbud i mitt slott!
Eller.. så tar jag mig inte hem från Skellefteå och då blir det inget.
Det går en buss. Via Arvidsjaur. Den tar 6 h. Alltså inaktuellt.
Men det finns en välvårdad volvo 240 i min ålder som eventuellt kommer att ta mig hem.

Eller så åker jag helt enkelt till Umeå. Eller Luleå. Det beror på folket.

Nåväl. Ajöke Bajö, älsklingar. Trevlig onsdag!Jutte jutte. Grattis till de där nyutexaminerade grönisarna i söder. *tWo tHumBs uP*
Jag är mammigt stolt och längtar efter att få träffa er! puzZ

It's not perfection

Tänkte skriva något fint men struntar i det och äter gräddkola istället.
Det är äckligt. Ät det inte.

Jag kan inte bestämma mig
för om jag ska snusa eller tugga tuggummi och är litet irriterad på megavideo's 72minutersspärr.
Kollar på näst sista avsnittet av Privileged (käft!) och allt är spännande och jag orkar inte leta reda på en annan streamsida.

Jag är full av dålig attityd idag. Snäste av pappsen då jag skulle köra blommogram och inte visste adressen.
Var inte alls lika klämkäck som jag vanligtvis är mot kunderna. Orkade inte svara då någon ringde. Tackade inte ordentligt för maten. Gav inte hundarna tillräckligt mycket kärlek. Skrev negerhora till Vikander i ett sms..

Ni ser ju!

Tur att Dahlström är påväg så jag kan ta hand om henne efter ett hårt pass vid Hyveln.
Ge kärlek - må bra.
Häj.

such great heights

..DARY!

..men gå och bada så skoj vi haft!?

Nej. Det var en lögn. Roadtripen var inte alls särskilt rolig. Ska jag vara helt ärlig var det helt värdelöst.

NEJ! Nu ljög jag igen..

Nu sitter ni och funderar på om ni kan lita på vad jag hädanefter säger. 'Två lögner är inte okej, Maria!'

Nej. Det är inte okej. Så förlåt.
Jag, Maria Karlsson, lovar och försäkrar på heder och samvete, att jag skall säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra.


Med den perfekta roadtripskivan pumpandes på maxvolym gav vi oss ut på vägarna.
Roadtrip till Sönsvall och John Karl Håkansson, via Umeå för att plocka upp Lars Christian Mattias Vikander.
Två människor att älska sådär förbehållslöst man gör ibland. Två små män man vill amma..

....
.......
...
.......
...

Heh..

Jag såg fram emot att umgås och mysa och amma och alltdetdärnivet med bara de tu men så dök även Olle upp.
Glädjen visste inga gränser.
Jag tycker lite synd om alla människor som inte haft äran att träffa honom. Han är lite som.. allt det coola i Rambo och allt det vackra i Moder Theresa. Ungefär.
Det blev kramkalas och catching-ups och hej vad det gick så var festen igång.

Alla andra i hela världen upp: Tussen, Fimpen, Busken, Lola, Korven, Slugger'n, Bulan.. Alla! Håkansson är tydligen en somebody i Fagervikssvängen..
Tammelådan vilket härligt partaj det blev. En av mig efterlängtad hemmafest med alla de rätta ingredienserna; killen med gitarren.. och.. det andra. Nya människor! Viktigt. Svarttaxiresor med galna chaufförer.
Och den långdragna efterfesten med jägershots kl 0400. Också viktigt.

Annat nämnvärt
är att vi på efterfesten (som förövrigt även den får 5/5)  reste tillbaka i tiden. Till år 2002 närmare bestämt; året då alla sportiga killar hade gummiband runt byxbenen.
Jag blev så upprörd att jag sa åt honom att gå hem. Jag följde efter och berättade för honom, hela natten, hur fel det var.
..and I told him good. Hehe. HehehehEHHAHAHAHHAah. åh. SCORE!
Ja. Nä. Såattee..

Nu är det slut på min berättelse. Jag har en tekopp to attend to.
Håkansson. Olle. Vikander: Tack för ida'. Va roligt det va'. Hunden e bra.
All min kärlek.HELGENS DRYCK: Staropramen. Eller Jäger. Eller vilken öl som helst man dricker runt femsnåret på morgonen? Jag vet inte?
HELGENS MAN: John-Olle-Christian heter han.
HELGENS KVINNA:
Lopez.
HELGENS DISS: Killen med backslick som envisades att kalla mig Marie trots upprepade tillrättavisningar. Eller jag då jag blev sur..
HELGENS MUSKEL: Hehehe.. mjau. Men bröst tror jag, om jag måste välja. Olles bröst tillexempel. Ett bra bröst. Andra hade också det. Bra bröst alltså.
HELGENS LÅT: hela roadtripskivan var grym.
HELGENS BOTTENLÖSA: Vickan!
HELGENS PARTYPLACE: Skiljegatan 4, Fagervik
HELGENS PLAGG: Lumpenbrillan. Inte så mycket till plagg, men.. det struntar ju uppenbarligen jag i. Eventuellt jeansen utan gumiband runt vristen.
HELGENS REPLIK: 1. Om man går neråt kommer man ut någonstans.
2. Mental status?
3. Dubbelpenis
HELGENS KÄNDIS: Ont om kändisar
HELGENS SJUKDOM: 41 graders feber
ÅRETS KÖP: Hann inte köpa så förfärligt mycket i Sönsvall. Således fanns alla pengar kvar då jag gick på shoppingrunda i Umeå i morse. Jag köpte.. något så förfärligt sexigt. Jag skulle så gärna visa upp det men jag tror jag spar mig tills jag är gift.


Mobilska utkast

1. Penisstirra. Något jag ofrivilligt ägnar mig åt då kunder kommer in i växthuset. Leder ofta till underlig stämning.
2. Favoritmattanten. Har brutit benet TVÅ gånger och hälsade på i rullstol. Älskar mig och missbrukar mitt namn. Jag älskar henne.
3. Charlene and Harry.En boktitel om jag inte missminner mig.
4. 'Människan planterar och Gud ger växten.' '..eller gödsel...' Konversation mellan präst och pappa.
5. 920 kr i tior. Kul att räkna..
6. Marodör. Jävligt bra ord.
7. Andy Sandberg. Jag tror att vi skulle bli lyckliga tillsammans.
8. Nic and Nora. Bra film.
9. Coola killar kollar inte på explosioner. Kul.
10. Maskiner inte drakar. Krig, inte kärlek.  Mina kriterier för bra film.
11. Sålunda. Bra ord.
12. Tennisen var inte rolig. HAHA! Söderlings match mot Gonzaler sändes på P3 och jag lyssnade. Var säker på at det var en radiosketch och väntade på skämtet.. i en timme. Då insåg jag att det faktiskt var matchen.
13. Kvinnor med mörk röst. HOTSTUFF!
14. 'Det luktar som hemma.' Quinto.killen spred glädje. Trivdes i växthuset. SötiZ.
15. Att somna om. Det skönaste jag vet.
16. Reppa. Säger man så är man ball.
17. Han ville borsta mitt hår. Udda romantisk gest jag fann tillfredsställande eter en blöt kväll.

Snart är det fredag. Sen är det lördag. Då ska jag reppa i Sönsvall med min alltime favourite HÅKANSSON!
It's gonna be legen... wait for it..

i'll stay with you forever

Nu har ni sett Grey's.. Nu kan jag prata om det.

Jag har levt med sorgen sedan den 15 maj utan att kunna prata om det. Fick dela det med syster för två veckor sedan och något senare med min Greys-companion-forever: Dahlström. Jag har nog aldrig sett någon av dem gråta så mycket.
Det var skönt att finnas där för dem.

MEN JAG VAR ENSAM. All alone in the forrest, George. All alone in the forrest..

24 september börjar säsong 6. TJUGOFJÄRDE SEPTEMBER?!

Jag älskar Grey's.
Jag är något av en Grey's-expert. Fråga vaaad som helst!
Jag kan allt. Och jag vet att de finns på riktigt och att de är mina bästa kompisar.

Och hörrni.. Det är inte någon som officiellt hoppat av serien ännu. Tänk på det.
OCH det blir minst två säsonger till. Av både Grey's och Private Practice. (Om ni inte sett PP så göre ffs!)

puzz

Hej..
Jag har inte haft så roligt som jag till en början tänkt. Det har faktiskt varit en riktigt trist dag.

TILLS SVERIGE VANN!??!?!!!!!!

jag är kär i Kim Källström.
Han är den snyggaste jag vet.
Hejdå.

flare

Jag kan inte sova. Solen har lyst hela natten.
Det är för fint för att sova bort.

Vet ni vad jag längtar till?
Jag längtar efter att få tillbaka min dator. Hel och ren.
Då ska jag använda min webcam varje dag.
En läxa

Igår var jag njutar'n. Idag var jag glädjespridar'n. I morgon är jag.. en tjej som har kul.
Man vet aldrig vilket sorts kul jag kommer att ha, men roligt blir det!

Nu ska jag lära er något viktigt ungdomar, så rätta till era endagslinser som blivit alldeles grusiga vid det här laget. Eller era coola fashionbrillor. Eller koncentrera er bara om ni är så pass unga att ni inte fått synfel ännu:
Det viktigaste i livet är att njuta, sprida glädje och lycka och ha kul. Kanonkul.

Allt kan ta slut i morgon, vettni..1. Världens bästa bror vId eN vAcKeR sJö.
2. Två vackra systrar på väg till ett streetrace
3. Världens bästa kompis.

Nu kanske ni undrar hur jag ska avnjuta denna kväll?
Det med en smoothie, de första avsnitten av Privileged (den avslutas efter första säsongen..) och lite sms.

Njutar'n
Människor! Som vi njutit idag.
Jag fick sovmorgon till 15.00.
Linda kom förbi. MED B&J's!
Vi promenerade hem och köpte pizza.
Slappade framför TVn, mysade med hundarna och drack cola.
Tog bilen och åkte till ett ställe 2 mil bort.
KASTADE STEN.
Åkte hem, käkade jordgubbar och planerade den perfekta helgen.
Mer om den senare.
Häj.

In my face
Men framföralltyjugcwsad

MEN NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
DET ÄR INGEN FÄRG FÖR TOPPARNA DET ÄR FÖR FUCKING RÖTTERnA OCH JAG HAR INTE MIRRAT NÅGONTING!!!!!!!!!!!!!!

JJJJJAAAAAAAAAAAAGGGGGGGG HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR MISSAT!

åAAAÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ%(BÄQ#v05b7äp9247wery-9r.p-oöq3jrhöqefjÖbögdfittakukbajsröv

kukslem

Checkin' out the competition..

Åååhh jaja. Det blir en tvådagars. Jag vill verkligen inte berätta det här en jag ska ut ikväll. PÅ STUDENTFESTEN PÅ HOTEL WILHELMINA.
Jag är tvingad. Dödshotad.

:'(

Allt blir fult och fel.

Sitter med blekning i håret för topparna. Mirrade att man skulle spara färg för längderna sedan. Jag kommer vara fläckig.
Outfiten jag sytt till morgondagens happening blev inte alls rockig. Den blev slapiigt Rn'B:ig.

ÅÅååhhJJjHhAHAJhjajr...

en hemliZ

Snygg-Ola fick en helt ny innebörd på St. Patricks's day. Snygg-Ola innebar tidigare mitt livs stora kärlek Idol-Ola. Anledningen att jag åkte hem en längre tid var såklart ryktena om honom och Sarah Dawn Finer..
Men innan de rykjtena såg dagens ljus så bytte alltså Snygg-Ola innebörd. Från Idol-Ola till St. Ptarick's day-Ola .

Just nu, i denna stund, vill jag verkligen, verkligen, verkligen hångla upp Snygg-Ola mot en vägg och sedan låta det ske vad som sker.

Slut.

Hörrni!
Nils beter sig precis som jag förutspådde han skulle göra.
Det är trist. Behöver en realityboost á la Nils dagar som denna.

Fast det är egentligen inte så att han bah:'eeh.. nä... nu försvann jag liksom. Hejdåå.. eeh.ååååh.. hejdåå...'
Jag hör heller inte av mig. "Jag vill ju inte störa"..

Dessutom är jag lagd åt det stolta hållet
. Jag är den som aldrig hör av mig förrän du göre..
Förutom ....  ibland.Då jag istället agerar stalker.. *AtTrAcTivE*
Tänk på det....

Men ändåååe.. Nils. Du måste plocka ned mig på jorden! Och förresten; det handlar inte o Snygg-Ola utan om annat.. intressant!

Det var ganska mycket mer jag skulle berätta, men jag vill verkligen sova nu.

Motivera med max 160 tecken

Det värsta jag vet är ovanstående mening.
Jag ogillar att ogilla så in the spirit of 2009; Jag ska motivera allt jag gör med max 160 tecken.

Jag ska, om 40 minuter, återigen sätta mig vid symaskinen för att denna gång ha ihjäl den klänning jag sydde inför balen 2005 och fixa ihop en ny skapelse.

Motivering:
Klänningen var i slampigaste laget. Jag kommer aldrig att använda den igen och jag behöver det svarta tyget till en ny klänning. Återvinning är the shit.

154 tecken. Mellanslag inkluderat.
In your face.. jag.


behå

NU SKA JAG ÄTA CHOKLADBANANER OCH TITTA PÅ FILM!

Blev oväntat laddad inför detta. Vet inte riktigt..?

Jag tänkte avnjuta ett stycke The boat that rocked. Har cravings efter något lättsmält. Skulle inte ha något emot en Paul Rudd- Seth Rogen- Jason Segal- kinda movie men jag har sett allt med dem.
Jag har sett allt överhuvudtaget.

Jag kanske borde börja recensera?
Ja. Jag gör en recension på studs!

Igår såg jag The Burning Plain. En rulle med Charlize Theron och killen som spelar Aiden i SATC.
Bra jävla film. Se'n!

Det var kul.
En till!

House MD season 5. Men GUUUUUUUUD!? Så jävla bra. Se'n!

Herrah.

Allt som är mitt


Utkast i mobilen. Nivet.. 2000-talets anteckningsbok.


1. There's ghosts in your eyes from every boy you sent away.
2. Han har en romantisk syn på kärlek som verkligheten inte kan jämföras med.
3. Mustaschtant, enkronor, promenad.
4. Enögde Oskar. En apa som har kläder på sig?
5. Utan dig skulle dagens sinnesrörelser bara vara flaggor från förr.
6. 'Hej på dig'. Hur fungerar bussen och hållplatserna? Nu har jag ett chips. Tack seppo.
7. Sinkadurk. Domdera. Ge'n te bägge bena.
8. Ett halvår mellan gångerna. år 34.
9. Annons om bastur. BASTUR!
10. You have lovely bones.
11. Mellan väggarna.
12. Med för ändamålet anpassad underdånighet.
13. Kuttrasju. Uppförandenormer. Förvalta.
14. Hon förvandlar allt hon ger till en nåd.
15. Memento vivere.
16. Escape from critique.


Det ovan är allt som är vackert och bra just nu.
De bästa orden, fraserna och händelserna. Vardagsmagi. Allt det där.

Saknar Dahlström, Karlsson och Anderback. Funderar på om Dahlströ tagit sig till västerlånggatan än? Hur går det med Karlssons bäbis? Vad tänker Anderback inför resan?Tur man har Vikingsson att promenera med på hemmaplan.

Ni är bra fina! *kRaM*

En rebus med svarJobblunch.

Vad jag äter? Rivna morötter och äpplen med keso. Hjärnan äter House och Burda.
Hejdå!

I don't need a beat I sing to piano

Jag säger som mina bröst: Hej!

Bra dag. Två kunder hade finessen att kommentera mina vackra naglar.
'Give me somethin' new..' sa jag och Naome Campbell-walkade därifrån.

Känner mig på topp.             

1. Beyond Retro
2. Mamma gillar huset. 3. Min fina fru! 4. Hejdå huset.             

1. Mens-tjockade mig på uteplatsen innan avfärd.
2. Hemma. Gillar't! 3. Snygga naglar. 4. Mors dags-fika hos farmor.

IN YOUR FACE!!!!!!!IN YOUR FACE KISS-TANT!

hits