Ladder 49

Helgen har inte alls vart lika rolig som jag förväntade mig.

Fredagen i umeå blev mest stressig och kall. Visst fick jag min öl i solskenet och jag köpte min alldeles egna snusdosa för första gången, men det vart ändå inte riktigt som jag tänkt.

Kvällen på fysikgränd var något jag sent skall glömma, på gott och ont.

Vad jag än upplever i framtiden kommer det att framstå som fruktansvärt lamt i jämförelse med den upplevelsen. Vägen dit var lång och kall, ganska ovärd.

Lördagen och dansgalan blev förvisso som jag tänkt, men jag önskar dock att min inställning hade vart lite mer pisotiv.

Jag gick in för att 'vilhelmina är skit' och så blev det också. Inga större överraskingar.

några fjortonåringar kräktes ikapp, ett gäng grabbar slogs hejvilt, flickorna dansade så sexigt de kunde, de äldre shaked their booties i lite lugnare tempo, och under betydlig lugnare former, till Leif Engvalls.

större delen av kvällen gick åt för stilstudier av de avancerade danssteg och snurrar vissa erfarna äldre män utförde på damerna.

 Annat intressant på dansgolvet var proceduren mellan danserna då alla gick och satt sig och hoppades på det bästa. Vissa stackare fick sitta hela dansen, och inte hade de kraft att gå till puben för att undvika den lite sorgliga looken de ådrog sig genom att sitta där.

Jag och sebastiangjorde ett tappert försök till wienervals, men musiken var inte den rätta och det blev mest bara ett hysteriskt snurrande vilket mesförde synrubbningar och våldsamma krockar med de mer seriösa dansarna. Jag ber om ursäkt hörrni!

Lite tafsande hann jag med. En hel del faktiskt. Mitt fina sätt att hälsa var ett skönt nyp i ändalykten, eller en dask i bakhuvudet. Jag var lite för nykter för att bara börja tokhångla, så som de många andra verkade göra, men lite för påverkad för att nöja mig med ett handslag.

Kramar är för mesar, jag är mer rock.

Fick en hel del kritik för piercingen aswell. Up yours, MF's. Försökte spela oberör, men slog senare sönder både det ena och det andra (och jag kommer till Dig ikväll)

Fick flertalet impulser att slå ihjäl väl utvalda, men bet ihop obarmhärigt hårt och vandrade iväg istället. Karlarna på ängen som slog ut tänder på varandra öppnade, ännu en gång, mina ögon för hur patetisk människosläktet kan vara. Benen vek sig, jag garvade och garvade.

 


 

Ladder 49 har jag nu tittat på 2 gånger på en vecka. jag gråter lika mycket varje gång men kan inte riktigt örstå vad det är.

Döden är nog den starkaste kandidaten för mina då våta kinder, för är det något jag fruktar är det just den.

Men i filmen är denframställd lite.. vinklat.

ela filmen är så vinklad. Heja män, heja hjältarna. men det värsta är att jag ville ha, (vill ha) en hjälte till karl. Ibland.

Jag måste tyvärr krossa min stenhådra image och erkänna detta. Vissa ånger vill jag förlora mig i någons pumpade armar och känna mig rosa. vissa gånger.

Men jag brukar slå tillbaka och bränna en BH när tanken slår mig.

hey ya!

 

 

det är nu dags att sova, imorgon skall jag designa ballgowns hela dagen.

puss


up yours

today is a shitty shitty day

you're the record

Idag känner jag mig riktigt bitter och tror inte att jag är ycket till sällskap.

Tack och lovhar Seastian lärt sig hur man bör bete sig i min närhet de gångerna det händer. För dethänder förvånansvärt sällan. Jag är riktigt reko otherwise.

Han kom hit och busringde till folk. Hilarious.

'Hej! Är detta Kistofer Lidström?'

'Ja'

'Bajs'

 

Hujeda mig, jag skrattade tills tarmarna hnde ut där bak.

 


 

Min första arbetsdag är över. Det var helt gudomligt.

Planterade massa jordgubbsplantor och vårdade några orkideér som mår tipptopp i vårat ya, ultramoderna växthus. Allt är helt underbart och levande och tyst och folktomt.

Egentligen borde jag göra tonvis med slutarbeten nu,  men min rygg har slutat fungera och jag är less, bitter och har huvudvärk så jag tänker lägga mig och titta på Pretty Woman för trehundratjugofärde gången i ordningen, sedan dreggla loss till Martin Stenmarck.

hejhej


I need a soldier

Det är inte bara ett dåligt citat ur en ännu sämre låt, det är dagens förnedrande sanning!

Sedan besöket på Norrlands Flygflottilj har jag haft koncentrationssvårigheter, svettningar och sexdrömmar, för att vara rakt på sak (...)

Måhända att jag tyker försvaret och politiken därikring är lika nödvändigt och bra som ett rövhål på armbågen.

Måhända att jag tycker att mentaliteten och psykoligin kring värnplikt och så vidare är totalt sinnesjukt.

Måhända att de har kollektivrunkning och porrkvällar (Jag och fördomar går hand i hand).

Har jag någon gång sjunkit lågt som människa så var det på F21.

Kåt, glad och lycklig är en otrevlig stämpel som lös på min panna. Hujeda mig.

 


 

titta! se här! Ett par kändisar jag inte tänker nämna vid namn.

 


 

Min alldeles egna soldat ringde tidigt i morse.  (I'm blessed! En egen soldat! Men han vägrar åka buss med M90n på sig. Damn you.)

Han ringde även igår, men hur han bar sig åt vet bara killen han lånade telefonen av.  Han lät lite darrig när han berättade om sin vrålande hunger och var nära tårarna när han sa att det var ännu en natt innan han fick mat.

Ha-Ha-Ha. Har du valt att göra lumpen får du förtusan skylla dig själv.

 En dröm of mine är att bossa SLASH plåga gröna män. En dag ska det ske.


blott en dag

Min absoluta favoritrubrik.

Kunde inte undgå doften från en mycket stilig ung man tidigare idag. Han luktade så nytvättat och gott. Jag har, ända sedan 13års ålderna då jag läste det i någon bok, föreställt mig att min skyddsängel luktar nytvättad. Nytvättade lakan som torkai solsken och ljumma vindar. Precis som den stilige unge mannen från imorse.

och solen sken.

 

Såg förövrigt två fågelbråk. Inte alls lika brutala som det tidigare, nere vid ankdammen.

Fågelbråk är inte bra. Det förstör den harmlösa bilden. Dessutom är ett bråk mellan två karlar lugnt och sansat jämfört med ett fågelbråk. Ett fågelbråk är helt hysteriskt. och det slutar nästan alltid med att någon dör.

 

don't drink and drive- projektet går framåt. Blir mer och mer förbannad för varje artikel och kom förresten över en helamreikansk, men dock trevlig(eller nja), sida: www.memory-of.com

Kan inte riktigt förlåta riktigt bra vänner, som trots våldsamma protester från min sida faktiskt sätter sig bakom ratten och kör. Kan faktiskt inte förlåta ett så idiotiskt beteende över huvud taget. Kan inte förstå hur man kan utsätta, i det här fallet mig men självklart andra närstående (som säkert inte ens vet något) för risken att förlora, IGEN. Jag tycker vi gått igenom nog. Det finns inga ursäkter för sådant beteende.

Nu ska jag kämpa vidare i ytterligare en och en halv timme. Sedan skall jag vandra hemmåt och sola, det är jag värd.

 


 

gårdagen till mardröm slutade väl.

http://www.norran.se/sektion_c.php?id=507654&avdelning_1=102&avdelning_2=0#


hits