i need you to know this

Eftersom tangentbordet är halvsidesförlamat känns det mer eller mindre lönlöst att skriva ett inlägg som egentligen ingen intresserar sig för . Men jag gör det ändå, för det är så förbannat mycket roligare, åtminstone för mig, än att skriva hemtenta om kalla, jävla, kriget. Det tar för mycket energi att behöva skriva onödigt bullshit på denna värdelösa dator. . Inte nog med att den kraschade och tog med sig allt in i döden, så har, som sagt, även tangentbordet gett opp. Projektarbetet, hela min bok, är borta. Allt skolarbete jag gjort de senaste tre åren är borta. Alla bilder jag tagit sedan två år tillbaka är borta. Det går att likna vid en stroke, eller en hjärnblödning. När datorn återupplivades var han inte densamme, och jag har svårt att älska denna nya sida av honom. Jag måste umgås med honom, jag måste lära mig älska honom igen, men det kommer att ta tid, och jag kan nog aldrig lita på honom som jag kunde förr.   Bortsett från datorkraschen är jag fortfarande sjuk. Kan bero på att jag inte fått sova på väldigt länge. Får ideligen pushar från min välbetalda, landstingsanställda, låtsasvän att knapra diverse piller, Vilket jag vägrar in i döden. Hellre är jag vaken än vecka än att svälja piller. Jag är livrädd efter att ha varit så nära nära-döden. Hursom, febern går i små vågor, hostan håller ihärdigt i sig och snoret rinner oavbrutet. Jag lät det dock inte hindra mig från att umgås med mina älskade vänner i helgen. Oförglömligt. För att mildra sorgen efter data-döden så åkte jag även en sväng till mormor och gjorde av med åtskilliga tusenlappar, vilket måste vara den bästa smärtlindring there is. Kläder, skor och alkohol inhandlades. Otaliga timmar spenderade jag med huvudet i min älskade mormors knä, och vi diskuterade allt och ingenting. En välbehövlig paus. Jag planerar att vara tillbaka i livet efter onsdag, då allt skolarbete är över. Då börjar jag höra av mig igen, och framförallt till Linnea. Jag saknar dig så jag gråter en skvätt lite då och då! Förlåt mig för min frånvaro. Jag tänker på dig 24/7.   Enter/retur är, som synes, en av de tangenter som är ur funktion. Hur kul som helst då man har två vetenskapliga rapporter att skriva om, eftersom datadöden tog dem med sig. Det finns ingen röd tråd här, men det skiter jag i. Back to work, sömn blir det ändå inte. Tja!

expectations

Inledde gårdagskvällen med ett glas vin och Grey's, helt enligt planerna.
Ringde Johanna som tillsammans med Karro och André var påväg ut i Umeånatten och kunde inte motstå begären efter en helkväll på Kontra.
På sinnessjuka 30 minuter svidade jag om från svettiga pjyjamasbrallor till partyoutfiten som får varenda själ att dreggla efter mig. Mötte upp Johanna, Sofie, Karro och André på stan för att sedan i samlad trupp attackera klubbem
Väl där  dissade vi kön och gled in VIP och jag kände mig förbannat nöjd, till skillnad från några brudar i kön som inte kunde hålla tillbaka med spydiga kommentarer.
MAhahahah!

Nej gudbevars, det var mer än välbehövligt att få skölja bort all stress med ett par overpriced heinekens, mingla med eliten och vara snyggast i stan.
Moa och Emil gav kvällen ett par extra poäng, Johanna, denna fantastiskt vackra kvinna, för alla guldstjärnor möjliga att dela ut. André, en ny förmåga, var den mest fascinerande och härligaste man jag mött i hela mitt liv. Har allt och mycket mer en man ska ha. Fabolous, faabolus man! Och Karro, den gammla godbiten. Hur kul som helst att återse henne. 

Följde Johanna hem efter obligatorisk nattmat på max, varpå jag rymde hem vid 5-snåret i morse.
Det var helt underbart väder och jag var så förbannat nöjd med mig tillvaro. Tog en extrasväng och århundradets omväg för att lapa morgonsol to the maximum.  Blev stoppad av en mystisk kille som frågade om jag ville åka svarttaxi. Han var nog det enda störningsmomentet på hela kvällen/natten/morgonen.
Powernapade mellan 9 - 16 och är nu redo att återigen plugga livet av mig själv.

Först ska jag fila naglarna och njuta av att jag inte är helt oförmögen att känna attraktion till en annan människa.
 Trodde mig ha valt att döda den förmågan, vilket jag stundtals ångrat. Men icket. Den lever, den finns, den irriterar som den ska. Har inga planer på att låta den växa till sig än på ett tag, dock skönt att veta att jag inte dödat den helt.

Ray Lamontagne - Barfly


can't handle

Krille har åkt hem och ensam sitter jag som en påse päron.  Har så förbannat ont i halsen och googlar febrilt efter sidor med instruktioner om hur man amputerar halsen hemma, dock utan att hitta något av värde.
Det regnar och jävlas utomhur och jag känner ingen större lust till någonting överhuvudtaget. Ska beta av ytterligare arbeten på den milslånga lista av skol-skit jag samlat på mig genom läsåret. "#¤%&/&%¤#"

Vi har hur som helst haft det förjäkla trevligt, jag och min älskade bror.
Tordagkvällen gav inte mycket rum till aktiviteter då klockan var relativt mycket då han anlände, så vi hyrde film på tvn, drack cola och slappade deluxe. Han somnade tidigt och jag spenderade natten med Salomon och Dia Vandy, FNs mänskliga rättigheter och samhällskunskapsjäveljäveljävel.
Fredagen spenderade vi på stan, of course. Letade som galningar efter en slips som vi senare fick reda på att vi inte behövde leta efter. Lunchade på news med maja, anton, toolie och moje och skrattade, skrattade, skrattade.
Ville plocka fran en pansarvagn och köra över alla förbannade strosare. Det är det absolut värsta jag vet; folk som strosar och blockerar vägen. Ska ni strosa kan vi väl förfan gå längs väggarna och inte mitt i vägen!?!?!?!??!?!
Sprang på alla möjliga kändisar och bokade möten jag inte alls har tid med, men som är way more fun än att sitta inomhus och plugga. EvaMarie bland annat, den gamla godbiten. Jossan också, som jag intre träffat sedan 41årskalaset.

parentes
Om jag, mot all förmodan, skulle få för mig att ingå partnerskap med någon inom den närmsta framtiden så skulle det enbart vara för att få den extrafamilj man får på köpet. Maja har spenderat helgen i vännfors med Antons familj, i Nyköping sitter Linnea tillsammans med Larrys familj.
 Nog älskar jag min familj mer än livet, och har ju förövrigt två, men den där extrafamiljen, den saknar jag ibland.
slut på parentes

På kvällskvisten drog vi till Linnea och Krille klippte sig, jag sprättade en öl och planerade löst för den kommande veckan. Alla andra drog ut och festade i kulturnatten men vi pös hem och jag somnade som en häst klockan 23.
Ikväll blir det som sagt plugggggg. Kanske ringer jag en vän och bjuder på ett glas vin, så kan vi tillsammans avnjuta sista grey's anatomy för säsongen och gråta ut.
Vad sägs?

Och Therese: Gratulerar på födelsedagen!
Och Linda: Kan du inte komma hiiiiiiiiit?
Och Petra: I'm so terrible sorry för att jag är skitkass på att höra av mig. Hoppas ni hade skoj igår!
Och Mamma: Kan du inte ringa igen? Jag pratade i sömnen och vill höra allt om Italien och jag saknar dig.
Och Krille: Tack för att du var här och för allt jag fick. Jag älskar dig!

Hejdå.


suck my dick

Åh, vilket misslyckande. Bara minuter efter jag skrev inlägget började jag kaskad-vomera. Jag mår skit. Jag orkar inte vara sjuk en enda dag till. GE MIG EN NY KROPP!

Fuck yeah. Känner mig mer laddad än någonsin.
Efter en hälso-svacka delux  har jag bestämt mig för att bli frisk som fan och ge gärnet in i mål.
 Mål i bemärkelsen start.
75 dagar till inryck. Otaliga förlorade dagar har passerat och jag har varken tid eller råd att slappa en minut till.
Klockan är sixhoundred hours och dagen erbjuder perfekt löp-väder. 5 km slät terräng för att värma upp min förslappade kropp. Långhelg med mycket fritid innebär otaliga timmar då jag kan pumpa muskler och svettas, svettas, svettas.

Spenderade gårdagen med Ulf, mitt lilla hjärtegull. Terroriserade honom med lumpensnack hela den trevliga middagen på news, och om möjligt än mer hela natten. Höll honom vaken för G.I. Jane, (som den jäveln inte sett?!), mhs.mil.se, ung svensk soldat, ngb, fystester, utb. preciseringar, everything you can ever imagine.
Eftersom jag inte får lov att prata kamoflagegrönt i närheten av flick-kamraterna så passar jag på så snart jag får möjlighet. Och helst hela nätter, som den som just passerat.
Han gick precis, säkert skitless på mig och allt som har med det militära att göra what so ever. Men jag är nöjd.
Nöjd, taggad och längtansfull.

nu väntar terrängen längs Ersboda-slingan. BOOYAH!

Det här gillar vi:
http://www.mil.se/index.php?lang=S&c=news&id=37169

det här gillar vi inte: http://www.varnpliktsnytt.se/granskar.php?id=3387

Det här tycker vi inte så mycket om än så länge :http://www.varnpliktsnytt.se/reportage.php?id=3386

it feels a little worse

Drömde en av de där drömmarna man tar med sig in i livet. Varken bra eller anus, bara förvånansvärt påverkande och otippat. Inte bara den psykiska känslan, utan också de fysiska följer efter mig. Hur det kändes i händerna, i ansiktet, på magen osv. Coolt. Vackert.

The inner world of your mind and imagination. Particularly links with looking into yourself and becoming aware of what you are feeling or daydreaming. To see a pool of water in your dream, indicates that you need to understand and deal with your emotions. You need to dive right in. Alternatively, a pool may indicate your need for cleansing. You need to wash away the past.

På pricken, drömtydar'n! änker dock inte dyka in och reda ut något atm. Om ett par år kanske, när jag förnekat färdigt.


Sov 22 timmar och vaknade som jag gjorde för ungefär ett och ett halvt år sedan. Så nu kan jag svara på frågan "Hur långt kan det gå innan kroppen ger upp?". Just about this far.
Det är bara att tagga transfusioner, benmärgsprover och döden.

Kul var det dock, för jag förväntade mig att klockan var 22 igårkväll då den egentligen var 16 idag.
Kände mig nöjd till en början, eftersom det numer är ytterst sällan jag sover mer än 4 timmar åt gången. Insåg sedan att jag missat hela skoldagen och kände mig inte lika nöjd. Gjorde vad som behövdes och tycker mig förtjäna en medajl för övervunna rädslor.

Det här är förövrigt en av de kvällar jag får äta upp mina ord: Skulle göra vad som helst för lite sällskap. Men jag skyller på drömmen, mitt fysiskt och psykiskt försvagade tillstånd och förvirringen därefter. Jag saknar träningen och känner mig pluffsig, förslappad och hemsk. Precis som vilken brud som helst, skillnaden är bara att jag inte får känna så.
&%¤#"!"#¤%!!

how love could ever stand a chance

För ett år sedan vaknade jag vid den här tiden efter Svennes 25-års fest.
Tiden går relativt fort när man tänker i de banorna. Bekantskaper kommer och går rätt fort när man tänker i de banorna. Livet går rätt fort när man tänker i de banorna.

Well, inget att grämmes över som vissa bonniga bönder från urskogarna skulle sagt, and i really don't.  Grämmes alltså.
Det har vart en rätt turbulent tid i livet, sedan maj förra året. Varken mer eller mindre turbulent än något annat år, men different turbulence, fo' sho'! Bumpy rides och airholes på olika höjder som fått konsekvenser av alla de slag.
Jag har gjort resan som allt från bitterfitta till hospitaliserad mentalstörd till hjälte till partyprinsessa till förälskad till besviken/besvikelse till årets vän till årets absolutinte-vän till .. gud vet vad. På gott och ont.
Och andra människor involverade i mitt liv har i mina ögon gjort liknande resor. På gott och ont.
Turbulens go' vänner är ledordet för maj -06 till maj-07.

Varför jag gör en årssummering helt utan vidare denna soliga maj morgon vet man inte så noga. Andan föll på och jag kände mig taggad på det bara.
Kan ha mycket att göra med de stundande avsluten som studenten innebär; ett bra riktmärke för var någon slutar och något annat tar vid, för de flesta.
Försöker desperat hitta inspiration till studenttalet men vill egentligen bara skratta och skåla ut min lycka över drömmarna jag hittat och skall förverklige, tillskillnad från 90% av studenterna vid JBgymnasium.
Kanske hittar jag inspirationen om 10 minuter, då jag sätter mig och solar på min balkong med en kick-ass bok och min smoothie? We'll see about that.

Något jag konstaterat är att livet är skönare, dock mindre intressant, utan turbulens.
Som nu for example; lugnt, fridfullt och bra. Fokus3000 och inga vidare utsvävningar.
 Annat var det 'på den tiden' (hö-hö-hö) då man förgäves sökte bekräftelse och förälskelser än till höger än till vänster.

Ni kan inte frångå att det var skojigare att läsa om mitt liv back then?

Men ledsen readers, efter alla misslyckanden, tafatta försök och kanske framförallt insikter om vad det innebär är jag less.
Senaste crushen var väl iofs lyckad, det kan jag inte sticka under stolen, soffan eller ens sängen med;
Denna man jag spanat in sedan begynnelsen, som i mina ögon var mer av en gud (vilket jag nu förnekar att jag någonsin tyckt), sex personifierad, lyckad, skoj, lattjo, allt. Han tackade gladeligen och sjukt otippat ja till en berusad förfrågan om en 'dejt'. En dejt som förvisso aldrig riktigt blev av, men ändå blev av, i allra högsta grad.
Tog vad jag önskade, gav vad jag kunde, kände mig jävligt nöjd vilket måste ha varit ömsesidigt.
Insåg ungefär då mitt ointresse och gick vidare i livet. Dock utan att kunna handla jeans på ett par veckor, men ändå. Saknar kylskåpet, men det är väl allt.

Kan inte annat än konstatera att JAG är så mycket intressantare än någon annan. Att få satsa all min värdefulla energi på mig själv och ingen störningsmoment som en förälskelse eller kärlek. Visst innebär väl kärlek or whatever, att intresset jag har för mig själv blir dubbelt i form av en partner ( för de ska väl vara intresserade de också, vad jag förstått?), men.. ..nae. Tack men nej tack.

Kanske får jag äta upp mina ord om jag springer på nån knight in shining armor (m90?) men det känns högst o-troligt.
För det första så krävs det av denna riddare att han springer på mig,  dock utan att störa mig, och därefter uppfyller allt som krävs, för jag tänker definitivt inte bege mig ut och springa. 
För det andra krävs det att han är en hon. SHOCKER, men jag inser för varje L-word hur lesbisk jag är. å andra sidan känns det omständligt att sadla om och lära sig på nytt. Vet perfectly well hur man får omkull en man på 10 röda och vet med mig så väl att det är oj så mycket omständligare att träffa en decent kvinna.  För hon ska ju vara som jag. Eller en livs levande Shane.
Vi får se hur jag gör med min kärlekskarriär som lesbisk. Det känns lockande på alla nivåer, och de få previews jag fått talar för. Puss brudar!

whoo! Det var ett utvik av rang!?

(Även detta var aktuellt för ett år sedan: " Jag är peppad!! Lite drygt ett år och två månader till inryck."
Still going strong när man tänker i de banorna.)


only you

Gårdagens klassfest var en storartad succé. Jag älskar verkligen min klass, utifrån och in, uppifrån och ner, överallt, hela tiden, jämt.
Vi hade världens i särklass roligaste tillställning igår, här i min fina lya. Vi dansade, tjoade och tjimmade. Spelade, drack och umgicks.
Berättade hemligheter, tipsade varandra om än det ena, än det andra, skvallrade och snackade skit om lärarna och så vidare. Allt enligt klassfest-mallen.
Vi frångick dock från vissa klassfest regler, som gråt, spya, hångel, bråk osv.
Vi var bara lyckade och glada hela kvällen. PUSS!

Jag vill inte riktigt skiljas från Klampe-familjen, för det är den absolut skojigaste lilla familjen jag någonsin fått träffa.
Räknade häromdagen och kom fram till att jag gått i hela sex olika klasser under min gymnasietid (vilket absolut inte är något jag skryter om) och Klampe går inte att jämföra ens lite med någon av dem.
Varenda liten kotte är värd allt guld och alla gröna skogar mänskligheten och moder jord kan framställa.
Återigen: PUSS!

Studenten bli jobbig, om än det kanske näst mest efterlängtade i mitt liv.
Jag vill inte skiljas från någon i min fantastiska klass, at all.
JAG ÄLSKAR KLAMPE! :D :D
Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"våra respektive hus var allas hus."
två nötcreme och en moviebox
hisnande generealiseringar om vår uppväxt i Sverige, av allas våra filip och fredrik

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
min bärbara tfn


Vad var det senast du såg på tv?
jokk-reklamen

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
0041

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
tvn, elementen, bilarna på e4an i fjärran, nåt random fylllo på gatan och fläkten som aldrig kan hålla käften

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
jag, tim, pär och love promenerade hem. De agerade livvakter. PUSS!

Vad hittade du på innan du började svara på dem här frågorna?
pratade med min alkoholiserade lillasyster som var på bonfire i vilhelmina. Kul tjej!

Vad har du på dej?
april77 joey thunder jeans, en diesel tischa och en addidas-zip.


Drömde du något i natt? I så fall vad?
sov inget inatt, bara idag, det var ytterst drömlöst.

När skrattade du senast?
just nu, med syrran i örat.
Hon pratar oavbrutet och är asrolig.

Vad finns i rummet där du är nu?
hela mitt liv finns i det här rummet.

Har du sett något konstigt på sistone?
HAHA, skoja inte! Jättemycket konstigt!


Vilken vad den senaste filmen du såg?
Fightclub med grabbarna igårnatt

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle köpa allt som krävs för att förverkliga pappas drömmar, ensamrätt på acnes kollektioner till kicki, minst 5 bilar åt krille och otaliga jorden-runt resor till mamma.
Jag har allt jag behöver för att förverkliga mina drömmar, så jag hoppar att köpa saker till mig själv.

Berätta något om dej själv som folk inte känner till.
nja

Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta
hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

utan tvekan krigen

Tycker du om att dansa?
inte alls faktiskt

Georg Bush?
jag vill ge dig ett nytt rövhål i pannan

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Men inga barn för mig!

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Är det något jag vet så är det att jag kommer att lämna sverige.

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Tja! Bra jobbat!

memory, i cant live on you

Jag vill inleda med en stor applåd till Linda och Johan för det mest välplanerade och väl genomförda skämtet i världshistorien.
Slightly elakt, men sjukt bra.

Linda började redan i måndags prata om hur nervös hon var för onsdagen. Försökte så gott och försiktigt jag kunde få henne att berätta vad som skulle hända, men hon insisterade på att inte prata om det, så jag lät det så gott jag kunde vara.
Trots detta så nämnde hon det ett par gånger och i tisdags så berättade hon, utan att ge några detaljer, att hon skulle på rättegång.
Blev jävligt orolig, men eftersom hon fortfarandeinte ville gå in på detaljer lät jag det vara.

Så igår tänkte jag mest hela dagen på henne och hoppades att det skulle gå bra, så jag ringde henne vid 4, hade köpt lite vin, lånat hem ett par filmer, köpt fika och städat lite.
Hon skulle då träffa Malin och ringa senare, så jag spenderade tid med datapatan och väntade på att hon skulle höra av sig.
Så ringde hon vid 2130 och frågade om hon kunde komma förbi och självklart kunde hon det. Hon har egen nyckel till min lya, så jag behövde inte oroa mig för att gå ner och öppna.

Så dök hon upp efter nån kvart och såg förvånansvärt glad ut.
'Jag är så nöjd! Jag åkte inte dit, bara de två andra.. blablabla'
Blev såklart jävligt glad för hennes skull men kände fortfarande att jag inte ville fråga för mycket.
så utbrister den lilla jävlen
'SÅG DU BREVINKASTET?!?!?!?!?'
'Nej..?'
'DET ÖPPNADES!!!'

blev så sjukt rädd så jag kissade i soffan där jag satt. Stirrade intensivt på brevinkastet som sakta öppnades och stannade öppet.
Ropade så stadigt och tufft jag kunde:'Hallå!?' utan att få något svar.
Hela världen försvann och jag insåg att om två minuter är jag död.
Jag har en försvunnen nyckel som vem som helst kunnat få tag på och nu är de här för att döda mig.
Viskade till Linda och frågade om hon låste, vilket hon naturligtvis inte gjort och jag ville dö. Verkligen kasta mig utför balkongen så jag åtminstone slapp bli mördad.

Ser handtaget röra sig och dörren öppnas och tårarna steg i mina stackars ögon.
Så långsamt har en dörr aldrig öppnats tidigare och in kommer JOHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag blev så arg och så lycklig att jag kramade om honom och knuffade in linda i garderoben.
Insåg att hon inte alls vart på nån förbannad rättegång, utan agt det så hon skulle kunna gå och möta Johan på tåget utan att jag skulle följa med eller whatever.

Darrade som ett full katt resten av kvällen och har inte riktigt vart mig själv sen dess.
Fyfan! VILKEN JÄVLA HÄMND NI KAN VÄNTA ER!

Idag var planen att skejta hela dagen tillsammans med Linda, Johan och Thomas. Efter 10 minuter på brädan stöp jag som ingen tidigare gjort. Det tog tvärstopp av okänd anledning och jag föll hjälplös, raklång på asfalten. Försökte knäcka vägen med min panna men den knäckte mitt huvud istället. Skrapade upp händer, mage, knän och armbågar och fickinte tag på plåster förrän 2 timmar senare. Min mandodiao tröja är nu även wannabe-mördartröja.
:(
Träffade ungefär alla jag känner på stan och var tvungen att dra historien 20837592875982437593 ggr. Såg ut som nyhemkommen från kriget. Preview med andra ord.
Belönade mig själv efter dessa två hårda dagar med mat för 500 spänn.
Party i morgon, vilket jag ser fram emot.

Nu natt, och jag önskar jag var hos mamma i italien.
Mamma, om du läser innan ni beger er ut på äventyr; SKIT I ITALIEN OCH KOM HEM OCH TA HAND OM MIG OCH MITT HUVUD ISTÄLLET! jag saknar och älskar dig!

a real long time

Självömkan, lite ironi och sarkasm.

Sedan i torsdags har jag sovit en natt. EN NATT. Därefter små sporadiska 'insomningar', som snarare borde benämnas avsvimmanden, som varat mellan 1 -2 två timmar. Sammanlagt sedan i söndags har jag lyckats få ihop hela 6 timmars sömn.

Jag är så trött. Jag orkar på min höjd vrida huvudet på kudden så jag kan lukta på mitt eget hår, which makes absolutely no sense. Varför lukta på sitt eget hår när man vill sova?!

Jag har så ont i huden på pannan, för den är så rynkad och skrynklig vilket är bieffekterna av anspänningarna i mina ENORMA pann-muskler. Jag HATAR att pannan är den största kroppsdelen på mig! Det tar sån förbannad energi när den är spänd.
Från hårfästet, som sitter ungefär tre kilometer för långt bak, till ögonbrynen är det en centimeter längre än mellan ögonbrynen och hakan.
Förstår ni hur stor panna jag har? Förstår ni då kanske också hur förbannat ont det gör i huvudet när musklerna i min enorma panna låst sig så hela pannan är skrynklig och mina ögonbryn numer inte är plural utan singularis. JAG HAR ETT KRONISKT UNIBROW FÖR ATT JAG INTE KAN SOVA!

:(

for real, 6 timmar på fyra dagar. det innebär även minnesförluster, ivögsvävanden av sällan skådat slag och en otäck stirrande blick. so i must remind you; Jag är inte farlig, bara trött.

3 timmar till väckarklockan ringer. yeeey...

memory loves you

Jag tänker inte låta mig slås ner av sömnbristen. Slås ner i soffan kanske, (slås kan inte vara ett riktigt ord? whocares.) eller slås ner på en stol eller slås ner i sängen. Slås ner fysiskt för lite sporadiska sömnstunder, det kan jag tillåta, men inte slås ner mentalt.

Slås, haha! Kanske ett namn på ett barn någonstans, det vet man ju aldrig. Slaus Karlsson.

Gårdagen var kort men lång, stor men liten, fylld men tom. Betade av egen engelska-lektion, slutseminariet och historiaprov ett och allt detta utan sömn söndag-måndag, trots den knappa sömnen under lördag/söndag.
Gav mig själv en mental-medallion och en middag på schmäck som belöning.
När jag kom hem vid 1830 somnade jag på soffan och kände the spirit of life som legat bredvid i ett par dagar krypa in i mig i takt med att sinnena slogs av, ett efter ett.
Vaknade och kände mig on top och det var ljust och härligt ute och jag var så glad så glad att jag slumrat hela natten, om än i soffan.
Insåg efter att jag bytt kläder och gjort mig i ordgning att klockan var 2130 och att jag inte alls var särskilt utvilad.

Försökte så gott jag kunde somna om, inflyttad i sängen. Gav upp kring 5 och nu har det gått en timma och snart är det skola igen. En annan börjar ju undra när kroppen ger upp?

Slutseminariet gick iallafall bra. Bestämde mig igår morse för att genomföra det och var med andra ord väldigt dåligt förberedd. Tacka vet jag min naturbegåvning att tala inför folk, min spontatnitet och charm. M to the VG. höhö.
Sopade ihop en lustig pp-pres. som lockade till otaliga fniss i lärarlaget såväl som hos eleverna. visade upp det nuvarande slutresultatet och läste en text som får varenda gladiator att fälla en tår och tackade och tog emot hejarropen, rosorna och hyllningarna.
nöjd.

Härlig tisdag att se fram emot annars, med religion och en av två lektioner då man får vara tillsammans med klassen. Jag gillar dem väldigt mycket atm, varenda kotte.
Visst var jag lite bitter efter slutseminariet igår, men det var ju inte enbart klasskamrater, utan alla möjliga.
Insåg att jag irriterar mig på människor (men inte utan att veta att de säkert är ömsesidig irritation) som lägger ner så otroligt mycket arbete på sånt som inte spelar någon roll eller inte gör någon skillnad, för någon, utan helt enkelt är ren och skär (varför säger man så? varför är något som är rent och rosa så dåligt egentligen?) tidskonsumtion i överkant.
Då syftar jag inte på projektarbeten enbart, utan allt möjligt arbete? Sånt arbete man kan välja att göra. Skolan räknas inte, för där är man mer eller mindre tvungen att lära sig skit iblnad, för att nån oövervinnerlig snubbe har bestämt det.
But otherwise? Varför lägger man ner tid på skit när allt och hela världen är i så stort behov av omhändertagande, förändring och hjälp?

Anyhow.. Klassen är en härlig samling människor. Kanske lyckas vi styra upp 30dagars-kalaset. Jag tycker att det är ett måste, eftersom vi missade 500-, 400-, 300-, 200-, 50-, och 40, dagars. 80% av klasskamraterna missade även 100-dagars, så det räknas egentligen inte heller.

Jag drömde om en mystisk msn-konversation som har fastnat i huvudet:
?hur mår hon då??
?cut me some slack. jag är ju jag är ju jag än jag!? Can?t tell!?

Det var kanske Slaus jag konverserade med?

Väckarklockan har ringt i onödan, morgondimman har lättat och solen börjar titta fram och det är dags att välja ett par tisdags-jeans.

devoted

20.0 i snitt eller hälsan i behåll?

Var jag inte så rädd för doktorer skulle jag uppsöka en snarast. Jag vet inte hur många skavanker, missbildningar och blodproppar jag bär omkring på atm.
Uppvaknandet på golvet med glassplitter all over the place var rätt skrämmande och kanske en av de tjockaste väckarklockorna ever att det är dags att lugna ner sig.
Orka svimma när man är ensam?

Rätt skoj i all tragik är den första tanken som slog mig när jag vaknade till. Jag låg och stirrade in under köksskåpen och såg massa damm och fick för mig att jag rullat ner från sängen och låg där.
Så tänkte jag att jag måste städa det första jag gör i morgon. När jag sedan upptäckte var jag låg och det slog mig vad som hänt var det iofs inte lika skoj. But still?!
Jag tänker aldrig på att städa, men det är den första tanken som slår mig när jag vaknar efter att ha svimmat.
Kanske borde jag svimma oftare, vad rent jag skulle ha det!

Idag har jag bara legat. Bulan i huvudet och blåmärket under hakan gör så förbannat ont att jag inte kunnat göra mycket annat. Det är med andra ord väldigt synd om mig.
Vidare vill jag klaga på att jag verkligen inte har tid att ta det lugnt. Bara i morgon har jag två eximinationer och ett seminarium. MAGSÅR!


Nåväl, träden börjar bli gröna på allvar och de flesta gatorna är sopade så det blir en väldans massa longboardande. Och löpning! Alla älskar löpning.
Vad mer finns där att jubla över?
Kaj och Isak är hemma. Studentpartajen är inte långt borta. Sahara hotnights spelning på scharinska. Uteserveringarna. Morgonsol på balkongen. Highheels går att använda utomhus och klänning behöver inte kombineras med kofta. Sommarfashion är så jävla mycket trevligare. Annat också.

Vad som inte är nice är den tidigmoderna perioden jag ska ägna natten åt att lära mig allt om.
på återseende.


to you it was crazy, but i'm still excited

Nice dag, som sagt, som snart är ny dag igen. Time's flyin' by. Träffade efterlängtade Isak och Freja och vi diskuterade allt från youtube till Heroes. Sjujäkla trevligt var det. Jädra nice att ha både Kaj och Isak på hemmaplan igen, det må jag säga.

Spenderade den tidigare delen av kvällen med Maja och Johanna. Kunde inte annat än konstatera att ett oifrånkomligt samtalsämne just nu är framtiden. Oavsett om det är klasskamrater som inte vet vad de ska ta sig till efter avslutad skolgång eller om det är funderande föräldrar eller nyfikna vänner så är detta samtalsämne st'ndigt på tapeten. Framtiden är skiten alla snackar.
Kan inte låta bli att känna mig obekväm i dessa samtal, åtminstone vad gäller tillsammans med flickor som inte är särsklit nära vänner. Är de inte osäkra på vad de vill göra av livet så är det funderingar på livets stora frågor eller planeringar om bilen de ska köpa som ska passa familjen.

Jag har inga barn inplanerade, ingen man, ingen villa, ingen hund i min framtid. Jag har min karriär jag hoppas göra, mina drömmar och mig själv. Jag vet vad jag vill och tänker leva efter den drömmen. All by myself som celine gärna sjunger. Du är fin, celine (bortsett från näsan)
Jag känner ingen längtan efter moderskapet, at all. Jag ser mig sannerligen inte som mamma överhuvudtaget.
Om jag skulle bli gravid nu, skulle jag inte tveka en microsekund på att avlägsna det från mig. Dock säger jag inte att jag inte är glad för de som blir gravida och skaffar barn. Jag förstår och accepterar absolut era drömmar och planer!
Men jag är ingen mamma. Inte än på 15 år, om ens då. I min värld skulle det innebära hinder, nederlag och förstoppning i drömtarmen, delux.

Som Johanna sa, ungefär: " När jag ser mig presentera mig själv så säger jag 'Johanna Arvidson. Jag är mamma till två barn.' När jag ser mig dig presentera sig så är det 'Maria Karlsson. FN's generalsekreterare osv. osv blablabla.. ..och just ja jag har nån unge också.' Om du ens skaffar barn!?"

Detta har sina nackdelar i nuläget since it's quite an aktuell fråga och diskussion. Man pratar pojkvänner, kärlek, oviss men hoppfull framtid, drömmar och förhoppningar. 
Jag har mitt intresse vilket jag inte delar med någon av mina girlfriends och mina framtidsdrömmar hittar inget gemensamt med mina kära vänners framtidsdrömmar.
Deras framtidsdrömmar är motsvarigheten till filmens cheerleaderstjejer kontra mina drömmar som motsvarar .. ..Jag vet inte riktigt. Inte cheerleadertjejerna eller någon av de andra brudarna för den delen.
Jag har sagt åt dem att sätta ner en fot om jag blir för nördig, även om jag å andra sidan accepterar timslånga disskusioner om eventuella namn på barn.
Det gör mig inget, för jag önskar dem alla lycka och jag tror att de kommer att bli de bästa av mödrar. Något som däremot skrämmer mig är de oifrånkomliga klyfta som med största sannolikhet kommer att uppstå.
Men de ledsnar fort på mitt intrsesse om värnplikt, utlandstjänst, krigssituationer, vapen, krig, frystorkat, whatever

Även om det inte finns på kartan för mina vänner än på ett par år att fortplanta sig, så vet jag att de önskar och längtar och jag är så innerligt glad för deras skull att de vet med sig vad de vill åstadkomma i kärleks- och - familjeliv. Lycka till och kör i vind, för fan!
 Vad det innebär för mig just nu är blur på min focus-radar. I mina planer finns nämligen ingen annan än mig själv och de jag behöver för att lära mig det jag ska, inräknade. Svårare än så är det inte.
Jag känner ingen längat efter tvåsamhet och jag är inte rädd för att vara själv. Jag tror inte jag kommer känna mig ensam över huvud taget; det enda jag kommer att känna är att jag är själv och där vet vi alla om den viktiga skillnaden.
Och som tröst för andra som ser det som 'tragisk' så säger jag att jag blivit älskad och älskat en gång under min hittills så korta livstid, vilket är mer än många får chansen att uppleva.'

Sov gott, dröm dra och vakna glada kära läsare (och förresten så suger ni på att avslöja vilka ni är!)

always you

Idag är det lördag, för er som inte märkt det.
Jag sov så länge och så skönt och tog igen den sömn jag missat och nu känner jag mig fit for fight.
Jag sitter i sängen och väntar in Maja och Johanna och Sophie Zelmani sjunger mysigt för mig.

Syster kom och hälsade på i torsdags och åkte när jag vaknade. Vi drog middag på stan igår, med Johanna. Sen pös vi till Maja för lite fredagskvällshäng. Jag var så trött att jag knappt minns någonting, mend det var nice, im sure.

Jag har rätt mycket finnar just nu, men vad spelar det för roll?
Nu blir det lördagsmys med the worlds greatest.
(Linnea: kinda miss ya!)

to find a way

Jag har riktigt, riktigt tråkigt.
Och jag är riktigt, riktigt smutsig.
Och jag har riktigt, riktigt ont i huvud och hals.
Och jag är riktigt, riktigt less på att vara sjuk.
Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, jag har verkligen inte ro att vara sjuk. Jag hatar att vara sjuk just nu. (vilket förövrigt är rätt skönt. Och nytt.) Jag har framförallt inte TID att vara sjuk. Var tvungen att avboka ett tredje bodypump/spinnig-pass och JAG HATAR DET.
Jag vill sitta och svettas och se alla bilder av luleåskogarnas kämpiga terräng flyga förbi i huvudet.
!"¤"#&/%#)"(
Inte får jag något gjort heller. Har käkat alvedon i hopp om att bli mindre medveten om mitt huvud, dock utan större resultat. Tog mig däremot till coop och tog, så gott jag kunde, död på shoppingbehovet. Bröd och ägg och pasta och potatisar och frukter och grejer. Har gjort smoothies och omelett så fort huvudet tillåtit. När jag vaknade till vid 1730 hade björken här utanför bytt färg till grönt. Det är visst vår och varmt.

Har mejlat endel, med massa grabbar som rycker in samtidigt. Känns nice att stifta lite bekanstskaper och halvmingla på tekniskt vis. Det är dock lite brudtorka på lumpenfronten (vilket är synd eftersom jag har gått och blivit lesbiks i dagarna. Går in närmare på det någon annan dag.)

OCH ANNARS VILL JAG VÄL JUST NU BARA DÖ. Jag är så förbannat otränad! Jag har så sjukt kass kondition och klarar knappt av att öppna en dörr utan att få svettningar och bli anfådd. JAG HATAR DET! På ungefär ingen tid alls ska jag orka springa en mil på under en timme. Yeah right.
I dagsläget skulle det ta  ungefär en vecka att ta sig den sträckan.
KUK!

GÖR MIG FRISK! NU! GE MIG TOPPKONDITION OCH SVÄLLANDE MUSKLER! GE MIG EN PENIS! ANABOLA! WHATEVER!? HJÄLP??!?!
AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

destroy

Blir så besviken på  väl valda delar av mänskligheten ibland. Särskilt när folk ska bestämma över andras liv, vad som hänt och inte hänt och hur det har gått till.
Och värst av allt är att jag verkligen inte vet hur jag ska hantera det; förmodligen ska jag inte bry mig om det, at all.
Det är dock en av alla mina svagheter, åtminstone vad gäller detta, att jag kan verkligen inte släppa alla jävla teorier och rykten som florerar.

GE UPP! LÄGG AV! FÖRSVINN!

Det finns ju tack gode jesus ljuspunkter:
42 dagar till studenten och 89 dagar till inryck.
En kombinerad buisness-pleassure-dejt med EvaMarie som jag inte träffat på evigheter.
Lunchdejter på stan
Shopping
Hembesök
Tårta
Massa träning
Samtal med Pliktverket

Så fortsätter jag tagga livet ur mig själv inför vad som komma skall efter dessa korta 89 dagarna som återstår.
De innan dess 42 dagarna är också av stor vikt. Har börjat förbereda studenttalet, skriva på sången och testat mössan så den nästan är utnött.

Och förresten! Nu har ni korsat 50 unika besökare per dag. Kan ni inte ge er till känna? Jag är som nyfiken på vilka ni är?

Nu Heroes!

Project VHS

Lördagen var intressant. Jonas, Joel och Erik stod för förfesten, en liten kille för  med moppe-bil för skjutsen och Vilhelmina för underhållningen, som var i världsklass.
Sprang på förlorade själar, saknade kamrater, efterlängtade brudar och . .. andra. Ideligen underströks det  att det är alltid en seger att vara nykter då alla andra inte är det. Ha, ha, ha.
Måste även lägga till segern för kvällen och han tillhör kategorin 'alla de andra'.. Det var fasligt otippat och alldeles, alldeles underbart. Kanske inte ses som en fullständig seger, för andra, men jag är nöjd.
Såhär i efterhand kom jag på vad jag borde sagt, nämligen: 'Så, har du någon ny favoritdinosaurie?' Men istället stod jag mest och tittade, efter ett par tafatta försök. Från båda håll dock. Yeey..

Valborgsfirandet var insignificant. Jag tog mig an den anelnliga hög av VHS-band i källaren- Var på jakt efter EvaMaries band från Sebastians student och då vi gick på balen, för 932947875 år sedan.
Hittade ungfär tremiljarder andra band, bland annat filmer från mina första år.
Om jag någonsin skaffar barn hoppas jag att de blir som jag, för jag var ett fantastiskt barn.
Jag och pappa spenderade åtskilliga timmar framför TVn, ömsom gråtandes, ömsom asgarvandes. Undebarrrtttt!

I skrivande stund har jag återfunnit EvaMaries band och HAHAHAHAHAHA!
Så man såg ut!? Så man förde sig!? Så man  betedde sig!?
Underhållningsvärde ultra delux mayor, vill jag lova. Fast jag var en otrevlig och översittande bitch mot allt och alla. Ledsen för det, såhär 4 år i efterhand.
Bortsett från mig själv som självutnämnd baldrottning och härskare över världen så var det en förjäkla fin baldag. Har inte sett filmen sedan Seb Löfvas student, så det var ett rätt intressant och trevligt återseende.
Och biten från studentdagen sen; hahahahahahhahahahahhaahah. Sebastian var loaded, men ankis och lövas kram innan rutchkanan var go. Allt med den där gamla rullen vad gött. Haha.

Nu rullar jag mot Umeå och min egen student.


hits