let's go down, come on down

Söndag är här, 1a advent är här. Snön lyser asfaltsgrå med sin frånvaro, mitt julpynt är nerpackat i lådor och jag har ännu inte tagit mig upp ur sängen.
Söndagskänslan är total.
Jag välkomnar den, låter den skölja över mig istället för det skållheta duschvattnet som är mer välbehövligt, men för långt bort för att orka ta sig till.
Jag proppar huvudet fullt av söndagsmusik;  Melpo Mane, Reindeer section och Joshua Randin med flera.
Jag borde, förutom att duscha, packa, ringa, städa, diska, äta, fixa, lattja, greja, peta och dona. Men jag orkar inte.
Jag tror jag tänker sticka. Jag har ju trots allt inhandlat garner för halva studiebidraget.
Jag vill sticka en filt.

Det är trist, men gårdagens rosa känsla har övertonats av den lätt melankoliska, grå känslan av tillexempel en jul utan snö, niohundratolv to do's att checka av i almanackan, ett decimetertjockt dammtäcke som vilar över alla mina ägodelar och den kanske jobbigaste och mest förutsägbara; det var det-känslan.
Jag vet att jag tycks sväva lite väl högt ibland, trots att  anledningarna är i det närmsta intetsägande och menlösa för omvärlden. Men tillfällena som erbjuds är alltför få,så jag bara hugger tag och svävar utan att riktigt tänka mig för. Landningen blir aldrig riktigt bekväm och man bryter både det ena och det andra, men vafan,sväva ibland och störta, eller inte sväva alls. Klart jag väljer att sväva iväg?

Jag är ändå nöjd. Söndagskänsla är enbart söndagskänsla tills söndagen turn into måndag. 10 timmar to go alltså. Måndagskänslan är mycket trevligare.


wellawella. Klockan är mycket. Time to do a little dance, make a little love, and get down.



I've done a litte dance,  tried to make it whithout the love and got down so low.
Gjorde ett dödsryck i köket och packade två hela lådor fulla. Har även diskat, tvättat och skurat och dammtorkat och snusat en hel del.
Lina har vart här och sam-snusat samt diskuterat livets djupa. Av kvällen återstår nu tre timmar max, annars är måndagen och därmed den trevliga måndagskänslan förstörd.  Under dessa tre timmar ska jag skirva ett tal, packa ihop alla jävla, jävla,jävla kläder, lära mig allt som är värt att veta om statsvetenskap och borsta tänderna.
Det låter rimligt, men tidsplanen kommer aldrig att hålla. Inte en chans.
Uppesittarkväll alternativt bortprioritering.

Kan även tillägga att efter dödrycket var jag rätt svettig, så jag tog av mig alla kläder och låg i bara underkläder på golvet för att slappna av och.. typ meditera. (Jag gör ofta sånt när jag är ensam. Jag orkar som inte förklara närmare. Vissa petar näsan, jag lägger mig på golvet utan kläder och tittar i taket.)
Så hör jag att källardörren öppnas, och tar förgivet att det är grannarna.
Men icket!
Det är, såklart, min nya hyresvärd som dundrar in i lägenheten. Och där ligger jag KVAR PÅ GOLVET och säger de väl valda orden; 'nejmen tjenare! Hoppla, här ligger jag..'

...
!!!

Men tankeverksamheten satt igång och jag fick tag på en filt såsmåningom. Sen jobbade vi båda hårt med bortträngning och låtsades som inget hade hänt.
Bra början på vårt förhållande. ?=)(/ITLG;F%E/&(/T)U

jaja. nu vet ni det.
hejdå.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHa

2006-12-04 @ 19:14:55

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits