Hurra hurra för telia

Att ringa telia. Det finns ju inget mer fördummande på denna jord!
Nej vet ni vad. Teliatantens monotona upprepning av 'du har plats whatever i turordning' ger mig skavsår i örat. Det började på 29, nu är det plats två. Dags att förbereda sig!

............(det här betyder att jag pratar)........

Jaha!? Killen var ju helt klart jävligt less på sitt jobb. Jag hade inte modet att uppmuntra honom att ta nya tag.
Jag var iaf tvungen att prata med honom eftersom min senaste mobilräkning var på 4811 kr.
JA!? FYRATUSENÅTTAHUNRDAELVA KRONOR! Vad gör man med sånt?
Jag och tröttakillen löste det så gott vi kunde. Han bjöd faktiskt på ett trött 'eheehe' vilket jag tror var tänkt att likna sympati. Möjligtvis hånade han mig, men eftersom jag så gärna vill tro gott om människor tänker jag att det var sympati.

Jag har svårt att vara otrevlig med människor jag inte har någon relation till, bortsett från de jag aldrig behöver konfronteras med. Istället sväljer jag oftast vad de säger och nöjer mig med de svar jag får.
Och just i det här fallet ville jag inte besvära honom alltför länge. Jag ville att han skulle få gå hem, dra på sig mjukisarna och äta en kvällsmacka.

Nog om det. Jag har ett erkännande på gång. Herrah!

Kommentarer:
Postat av: annakarin

hahah det är åsbacka for the win you know! ;P



men gosse vad bra för dig. nu har ytterligare en hittat hem till skolbänken alltså.

jag får nästan panik, fyller "bara" 20 på måndag och känner mig redan som en gammal hagga som varit vilse hela sitt liv. vad fanken ska man läsa!?! :) tycker jag snart borde komma på det.



nah, det kan jag väl inte påstå. är väl mikaeli som närmar sig, gratis inträde på fredag är väl det största som händer ;)



annars njuter man av hösten, luften, färgerna, idol och de varma tekopporna som fastklistrat i händerna på en hela kvällarna :)

Kram


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits