Maria in real life

Imorgon, kära vänner, är det fredag. Då vill jag dricka vin. Eller som (det sägs att) asiater säger i stockholm; 'wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin'.
Haha! Med soundtrack och allt. Hahaha!

You had to be there..



Jag tycker, med tanke på tidigare inlägg om dåligt med tyckanden i denna blogg, att fördomarna mot Norrland är förbannat irriterande. (Det finns miljontals andra fördomar som är irriterande. Förjävliga. Fruktansvärda. Mer om dem senare kanske?)
Okunskap är vad det är, som med alla andra fördomarna.
Visst är väl många av dem befogade. Visst understryks många av dem. Men jag blir så inni bombens (/jädrans/järnspiikarns/förbaskat/osv..) arg då människor ständigt lägger alla under samma täcke. Spolar ned alla i samma toalettstol. Kammar alla med en kan (Haha, den minns vi!).

Särskilt arg blir jag då det drabbar mig, förstås. Usch, vad jag avskyr att bli behandlad utifrån ett antagande som inte stämmer.
Givetvis är jag övertygad om att jag är den enda som upplevt och känner frustration inför det.

Vidare tycker jag det är så förbannat oartigt (ja, känn på den!) och ignorant att visa ett sådant totalt ointresse för att 'lära' sig mer. Det behöver inte nödvändigtvis handla om ovanstående konflikt, utan riktar sig till allt och alla, gällande allt och alla.
Att visa ointresse för något eller någon man lever nära. Fyfan vad obelevat och osexigt det är.
Skäms!



Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits