poor mans jewlery

I brist på annat tog jag bilen en sväng. Låtsades att jag körde rally och pumpade artic monkeys så hjärnan blåste ut ur näsan. Plötsligt blev det roligt att köra bil.
Det varade inte alltför länge då jag kom på att jag glömt "körkortet" hemma och blev rädd att någon civilpolis skulle ta fast mig.
Äe, det blir mer rallykörning inom kort. Så kanske, kanske jag kan börja gilla att köra bil.

Åh, nej, haha, vad tragiskt. Så blir det inte.

Ska vänta på att matsmältningen tar fart, sedan ska jag pumpa mina muskler så jag inte kan gå i morgon. En mycket bra anledning att få ligga kvar i sängen hela dagen. Ungefär som idag, då jag inte tog mig upp förrän 1530, dock utan anledning, så det kändes inte så bra.

What else to do? Jag är lite sugen på att spela tvspel, gärna något med krig eller boxning.
 Nån som är sugen? Ring!

Orkar jag förövrigt åka till Umeå? Jag har så många anledningar att åka och egentligen ingen anledning att stanna förutom att rutinen goes to hell om jag drar.
Men vad är rutiner jämfört med Umeå? Ain't worth a freakkin thing. Jag skulle vilja ta en fika med alla underbara människor jag saknar 24/7, hänga i parken, hänga hemma hos mig, ta en öl, kunna gå och fika utan att det ska vara något äckligt b-fika, ta en öl när som helst, shoppa (åh, shoppa!), och då framförallt shoppa på flott (åh flott!).
Gå ut och klubba, dasna och mingla.. ååh, jag saknar Umeå.

Så vill jag ta mig till östersund också. Till krogstråket, till ösundsfolket, träffa Linnea, larry, Viktor, Petter, tussen, fimpen, busken och alla andra.

aju86bl86c875kcu6yf
ska väl träna då, och fortsätta drömma mig bort.

Lumpen: 13 dagar to go.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits