blott en dag

Min absoluta favoritrubrik.

Kunde inte undgå doften från en mycket stilig ung man tidigare idag. Han luktade så nytvättat och gott. Jag har, ända sedan 13års ålderna då jag läste det i någon bok, föreställt mig att min skyddsängel luktar nytvättad. Nytvättade lakan som torkai solsken och ljumma vindar. Precis som den stilige unge mannen från imorse.

och solen sken.

 

Såg förövrigt två fågelbråk. Inte alls lika brutala som det tidigare, nere vid ankdammen.

Fågelbråk är inte bra. Det förstör den harmlösa bilden. Dessutom är ett bråk mellan två karlar lugnt och sansat jämfört med ett fågelbråk. Ett fågelbråk är helt hysteriskt. och det slutar nästan alltid med att någon dör.

 

don't drink and drive- projektet går framåt. Blir mer och mer förbannad för varje artikel och kom förresten över en helamreikansk, men dock trevlig(eller nja), sida: www.memory-of.com

Kan inte riktigt förlåta riktigt bra vänner, som trots våldsamma protester från min sida faktiskt sätter sig bakom ratten och kör. Kan faktiskt inte förlåta ett så idiotiskt beteende över huvud taget. Kan inte förstå hur man kan utsätta, i det här fallet mig men självklart andra närstående (som säkert inte ens vet något) för risken att förlora, IGEN. Jag tycker vi gått igenom nog. Det finns inga ursäkter för sådant beteende.

Nu ska jag kämpa vidare i ytterligare en och en halv timme. Sedan skall jag vandra hemmåt och sola, det är jag värd.

 


 

gårdagen till mardröm slutade väl.

http://www.norran.se/sektion_c.php?id=507654&avdelning_1=102&avdelning_2=0#


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits