Unshiny, unhappy people



Förra helgen, i Luleå, på Bergnäset, i Stinas soffa, satt vi under lördagen och åtnjöt allt vad  Sveriges Television hade att erbjuda.
Vi satt väldigt stilla och unvek att röra oss. Drack med jämna mellanrum lite vatten för att inte torka ut.

Då lossnade en bit av min framtand. Bara sådär?! Stina slog mig inte på käften. Frida slog mig inte på käften. Jag slog framför allt inte mig själv på käften. Jag tuggade inte på glaset, bordet, soffan eller någon annan möbel. Tandbiten bara lossnade och jag mullrade, alldelels för högt; '..men förbannaaaaaaat!...'

Min framtand är död
sedan många år tillbaka och varför de inte dragit ut den är för mig ännu ett mysterium. Istället limmar de på något vitgult som består av någonting so flygplan också består av. Det minns jag för att flygplan är coola.
Det var alltså en bit av lagningen som lossnade så min gamla, döda, bruna och porösa tand tittar fram och jag ser ytterligare 92 år äldre ut, med mer än hälften av de åren spenderade på gatan.



Det är en ful, jälva tandjävel jag har i käften. Den duger inte ens i krig.

Så nu måste jag gå till tandläkaren. .......... :'(
Det finns inget jag hatar mer. Jag är LIVRÄDD för allt vad tandläkare heter och Nej, jag har inte sett skräckfilmerna.
Jag har levt dem. När jag var 1år ställde mampappa ner mig i en stor papperskorg (KUL SKÄMT MAMMAPAPPA!?) som ramlade och jag med dem. Slog mig gul och blå och några år senare, efter den stora mjölktandslossningen, växte en gulbrun och död liten framtand fram.

Det blev många timmar i tandläkarstolar runt om i västerbotten för att få ordning på min käft. Dessutom klipptes den däringa senan(?) av som håller fast läppen mot tandköttet. Fattarni?
Fattar ni därefter hur ont det gjorde?! Och hur bendy min läpp är? *bLinK* Oh yeah. Jag kan vika min överläpp jäävligt långt..

MEN JA. Mycket smärta. Många sprutor. Inget som fungerar. Död tand. Lagning som lossnar.
Fittkuk. Jag är tjock och ful också. Och tråkig. och ensam.. och rädd...

:'(


Kommentarer:
Postat av: pubes

Poor thing! Men, varför klippte dom bort den dära strängen som håller fast läppen? För skoj skull?

Postat av: linnea

Maria jag är rädd!

2009-06-26 @ 17:34:09
URL: http://linneakarlsson.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits