travel

Hej älsklingar.
Jag fick ett gulligt sms från min gröne broder i arm tillika djupt älskade civila vän igår. Det löd: Fan Maria. Hoppas allt är bra, att du har mycket sex, livet leker, att solen skiner på dig var dag och att du tänker på mig för jag tänker på dig.

Jag älskar dig! Jag saknar dig!
Men jag har inte mycket sex. Jag har inte ens sex. Alls. Det är inget jag lider av, så var lugn. Det är by choice.
Snart två månaders avhållsamhet, hörni! Inte illa avhållet.
Istället för att ha sex så peppar jag inför mina tolv sekunder med Nils i morgon. Tolv sekunder som är allt annat än sexuella. (nu höll jag på skriva seksuella. Det är en sorts stressdyslexi som yttrar sig ibland. Läss, utväckling, pansionär är andra exempel. Dumt.)
Fan, så mycket har jag inte sett fram emot ett par sekunder tidigare! Jag är till och med lite nervös. Hihihihihihihihiii vad skojsigt det ska bli. 
Jag vet iofs att Nils är oberäknelig. Sannolikheten att ett sms trillar in i min mobil med texten 'jag måste fan slagga. Kan vi ta det någon annan dag?' är stor. Fingers crossed, bön till alla gudar jag känner till och visualisering av genomförandet är vad som gäller nu.

När det är över ska jag berätta allt för er. Det är jävligt skojsigt! Ni kommer att gilla storyn!
Den enda som är införstådd i denna förbaskat nogranna planering är Maja. Hon fanns i mitt öra då idén föddes.
MOahahhahahah. Gud vad roliggggtttttt!

................................................................ Om Joey var här skulle han nog säga: The sky is blue Maria and I had sex yesterday
Seriöst. Peppa för tolv sekunder?!  Två månader gott folk. Två månader...

Kommentarer:
Postat av: susanne

word!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits