Vätskesvullnad i kroppen, känsla av viktökning

Kenyabruttorna har visat livstecken! De lever, men frodas vet jag äligt talat inte om de gör? Inte kroppsligt iallafall, eftersom jag snokade mig fram till information om magsjuka. Allt jag vet är att de levt en vecka utan el.
Annars vet jag ingenting om deras äventyr, så jag kan inte avundas annat än att de befinner sig i Kenya, har levt stenåldrerslivet och kanske har magsjuka.

Jag ska snart ha mens. Så jävla fantastiskt.
Jag kan inte annat än gratulera Jane som får en crash course i kvinnlig mystik. Hrm.
Just nu ligger han på G+ med motiveringen att man byter förfan inte kanal från hjärndöd och chickflickig skräp-TV till något jävla motorprogram på discovery, varpå man gömmer dosan och skrattar.
Tveksamt plus för konstant övervakning över mitt nikotinintag och snusdosans närvaro i alla aktiviteter vi tar oss för. Dock misstänker jag att eget vinstintresse ligger bakom denna icke sinande bevakning.

Vidare fascineras jag något över okunskapen att inte kunna skilja på PMS och mens. Är detta en ofta förkommande misstolkning bland män? (Och kvinnor?)

Hur som helst, jag är svullen, finnig, äcklig och tendenserar till grav irritation flertalet gånger under dagen. Lovely.
Men det verkar på himlen som om det är sol på g. Min blåvita hy kan må bra av lite D-vitamin. Längtar även efter närhet av en semi-hockekropp (vars tillhörande huvud inte riktigt kan tolka busstidtabeller. Vore ju en lögn att påstå att man känner sig överlycklig.)
Nåväl. Nu blir det SATC, trots den sena timmen.
Jag somnade i soffan tidigare, så det kan inte hjälpas. Tja!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

snälla, lägg upp mer bilder från lumpen!!!!!

2008-05-25 @ 11:18:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits