The shit

Russell Brand. Vilken man! Jag blir rasande kåt av att se och/eller höra honom. I-better-wipe-the-chair-of-before-I-leave-kinda kåt, för att vara lite sådär over the top.
Han är så.. VERBAL! Det är förbannat sexigt, kombinerat med en redig dos intelligens, försåts. Att vinna VM i tomprat är väl inte direkt någon större turn-on.

Solsken. Välbehövlig solskenskväll efter himmelska gaser och exkrementer som oupphörligen fallit över oss den senaste veckan. Visst är åska mysigt, men man kan överdosera på mys också. Fler soltimmar åt folket!
Renault Megane Coup-Cabriolet. Vilken härlig bil vi köpt. Cabba ner, känna sig cool och cruisa raggen med sol i ögonen och vind i håret är inte det tråkigaste jag vet. Det är dock något av det löjligaste jag vet, men det bortser jag trotsigt från.

Mina naglar.
Och händer. Sexiga, förföriska och i jävligt bra skick, trots smutsgörat i ko- och hönskitblandad jord. Som gjorda för att klösa lätt på någons rygg.

Fotboll. Det är förbaskat trevligt. Är dock besviken på Vilhelminas engagemang till denna folkfest. Var är entusiasmen? Spontaniteten och viljan för de oplanerade sommarfesterna som automatiskt borde följa för att antingen fira eller glömma och fira ändå?
Heja, heja Folkets Hus! Hatten av för åtagandet att försöka göra fotbollskvällarna till vad de borde vara.

Alphabeat, M.I.A., Chromeo.
Ingen sommarkänsla utan bra soundtrack.


Bra dag, denna tisdag. Bra humörsvängningar, denna cykel.
Jag och Kicki upptäckte NitNois Thaifood och åt oss i koma.
Dessvärre tror jag det var en klick köttfärs i vållullen, men orkade inte bry mig ett dugg om det. Nu gör magen uppror, efter 10 års fastande på kött.
Jag vet med mig att jag under de tio gågna åren åtminstone två gånger tidigare fått i migg kött. En gång i form av köttbuljong, och en gång då jag slickade mina fingrar efter att ha hällt upp kattmat.
Då var jag ledsen, nu är jag likgiltig. Bortsett från illamåendet.

Annars lider jag av severe bounderyissues. Ganska skoj, för mig åtminstone.
Syster däremot, har bara issues i största allmänhet. För det första är hon plötsligt sjukligt besatt av vår familjs sjukdomshistoria. Vid hetsätandet djupintervjuade hon både mig och mor och mjölkade oss på fakta om allt från kikhosta till graviditet (som klassades som sjukdom. Heh.).
Då hon senare själv skulle  ta sig an min lillebrors sjukdom sa hon  'Krille hade ju döden!'  varpå jag och mamma tittade frågande på varandra.

Hit hör att då Christoffer var 1 hade han struplocksinflammation, vilket var, även för en så pass intellligent tvååring som jag själv, svårt att säga. Så vi kallade det 'ont'.
Det har genom åren tydligen skett ett misstag i kommunikationen till Christina så hon uppfattade det som 'döden'.

Det var roligt, men I guess you had to be there.

skitsamma. gonatt.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits