jump

Jag vidgar mina vyer.
 Helt nytt nyårsfirande bestående av early mornin' bussresa, hemkomst, insjuknande, sömn till kl 2100, förflyttning och en helkväll framför TVn med alvedon som mitt enda bubbel.
Jag hoppas sannerligen min start på det nya året utgöt någon sorts riktpunkt för hur resterande 364 dagar kommer att vara.
Nog för att jag är stark anhängare av den tron, men mitt nyårslöfte är att sluta tro på det. Säger vi.

Umeåvistelsen var trevlig. Så klart.
 Wikander bjöd på makaroner och en tjejkväll med exotiska frukter, spice girls-dokumentär, vitt vin och dansmatta. Och Tinny.
Jag somnade hårt på soffan och dagen därpå spelade vi laserdome i en timma. Och jag säger då det; JÄVLAR vilken revanch jag fick!
Sist jag spelade, vilket också var första gången, var jag sämst. Jag var verkligen skit-kass. Jag fick minuspoäng. FUCKING MINUSPOÄNG?!
Denna gång kom jag 3:a av 16 personer. BOO-motherfucking-YAAH!
Sen kom jag sist två gånger, men ändå!

Bortsett från hänget med grapparna så socialiserade jag med Maja mitt hjärta under begränsade timmar på stan. En sista gång sådär innan april, då vi ses nästa gång. Det gjorde lite ont i vänskapstarmen.
Så för att stabilisera läget anordnades ett litet samkväm i Linas fräscha lya. Henne har jag inte träffat ordentligt sedan inryck. Det var fint.

Så shoppade jag också. Förstås. Jeans, och allt det man får på köpet. *FnIzZzZ*


Well oh well. Eftersom jag inte fått något gjort idag, annat än sömn, har jag desto mer att göra i morgon.
Packa tillexempel.

kulikul.

Kommentarer:
Postat av: Lentes Oakley Romeo

Ive got to say, the layout alone made me come back to this blog again. But now that Ive read what youve got to say, Ive got to share it with the world!
Lentes Oakley Romeo


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits