прощай

Pärmar, papper, laddare, mixer, kurslitteratur, kudde, träningsskor, plånbok och viktigast av allt; Brumma.
Plus 700 ton kläder, helkoroppsspegel, make-up och alla skor.
Jag tror jag packat ner allt som behövs för att överleva. Jag har Wikander som bärhjälp i Umeå och Maja att hålla i handen då det behövs i Stockholm.
Jag har kramats hejdå så jag domnar i armar och hjärta. Jag har postat alla brev. Jag har fått svar på alla frågor jag ville ha svar på och jag känner mig så jädra färdig man kan bli.

Dessutom har jag utökat min vänskapskrets med tre fantastiska människor från alla möjliga delar av världen. Jag kan nu briljera med ett rikligt ordförråd på ryska, vilket jag dessutom lärde mig då jag var påtagligt berusad. (Detta tror jag dock var en fördel eftersom de ljud du måste behärska kräver en fullständigt avslappnad strupe. Det där 'ilj'-ljudet är inget jag ger mig på i nyktert tillstånd.)
Fick dessutom ett farewellparty jag inte visste att jag ville ha. Helt oplanerat och spontant. Fabulous är fel ord, för varken jag eller Vilhelmina var det, men lattjo var det!

Nu vill jag åka. Till uppackning, välkomstfester och a new day.
BTW så tror jag det blir tyst här en stund. Bara för att markera liksom. (läs: tills jag införskaffat en ny laptop.)

HEJ DÅ VILHELMINA!
HEJ HEJ STOCKHOLM!
любовь - Maria

Kommentarer:
Postat av: Carolina

Välkommen till studentlivet! Vad roligt att du också ska gräva ned dig i kurslitteratur och ägna helgerna åt traditionsenliga studentfester! Blev det kris- och konflikthantering? Eller vad blev det? Tell me! :) Kramar /C


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits