awkward

Jag tänkte låtsas att jag låtsas idag.

 

Jag tänker låtsas att jag för "8 månader" sedan var i  "Umeå". Jag och en "god vän" skulle luncha tillsammans med dennes "bekanta".
Jag och min "goda vän" hade vid tillfället inte setts på "väldigt länge" eftersom jag "låg i krig" och jag såg "väldigt mycket" fram emot denna gemensamma lunch då vi skulle catcha up och skratta och flamsa och gråta och fnissa. Sån som "tjejer" gör då de lunchar.

Dock var jag förfärligt nervös inför mötet med den "bekanta". För vad min "god vän" inte visste var att jag och denna "bekanta" hade ett "gemensamt förflutet". Vi avskydde varandra. Vi hatade varandra. Vi hade inte mötts på flera år, och avskedet oss emellan luktade fortfarande bittert.

Väl på vad jag såg som slagfältet satt denne "bekanta" och väntade.
Då vi tågade in kramade min "goda vän" och sin "bekanta" varpå den "bekanta" vänder sig till mig, sträcker fram sin högra hand och utbrister 'Hej! Åh vad roligt att äntligen träffa dig. Har hört så mycket om dig blablablablablabla...!!'


SAY WHAT!?
Han kom inte ihåg mig. Han kunde inte erinra sig våra tidigare konfrontationer. Han var en av de mest vältaliga och sociala idioterna jag någonsin stött på.
Jag blev så besviken. Jag hade förlorat en fiende.


Kommentarer:
Postat av: Linnea

VEEEM??

2008-08-18 @ 13:57:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits