how am i doing

Ikväll är jag inte ens i närheten av lika entusiastisk till den förbannade värnplikten som tidigare.
Till något över huvud taget. Allt ska bort.
Kuk, vad dåligt humör jag är på!!!!!!!!!!
 Jag vill att Jesper ska komma hem, att regeringen ska besluta att lägga ner hela försvarsmaktens verksamhet och att världen ska gå under och att hela jordens befolkning ska slaktas. Av mig.

Jag är så förbannat, pissigt jävla sur på Kpt. Cp och Lt. Kukhuvud. Ännu mer irriterad blir jag på att de vräker ur sig massa jävla idiotiska saker som om de vore 15 år. Men mest irriterad blir jag på att om jag mot all förmodan skulle få möjlighet att ifrågasätta dem så viftas det bort. Så förbannat jävla idiotisk, diskriminerande och jävla äckligt fucked up.
Jag är så less på att prata om lumpen; gör den själva om ni vill veta vad det handlar om. Man lär sig döda människor.
Jag är så arg på min kropp för att den håller på att ge upp.
Jag är less på att inte kunna umgås med mina vänner och less på att ha gröna kläder och bära omkring på ett vapen och stressa och vara sämst. Jag är less på ALLT.
Jag är så less på att vara irriterad och less och aldrig riktigt få säga vad man tycker utan att bli överkörd. Jag är less på att vara en underskattad minoritet som förväntas vara sämst. Jag är less på att jag inte får ha mens och inte få grina utan att vara en jävla tönt.
Jag är less på att man måste lägga alla sina principer åt sidan och att allt man tror på behandlas med noll jävla respekt och ingenting. Jag är less på att man måste ursäkta sig för att man tycker som man tycker, för annars är man en bitter jävla feministfitta som har hemliga manshatarklubbar och sitter med i F! och smider planer på hur man ska utrota alla män. Jag är less att man hela tiden påminns om att man är en tjej och att det inte är riktigt lika bra, förutom om det handlar om att bli knullad, i alla bemärkelser.
 Jag är less på att inte kunna ta en paus och jag är så jävla less på att jag känner såhär, för det gör jag inte egentligen. Tror jag.

Kanske känns det bättre i morgon. Inplanerad Umeå-resa om nu inte allt återigen fuckar upp sig.
Syster kommer. Shape-up väntar på mig. Vinet är välkylt. Jag ska ta över umeånatten och dansa mig svettigare än man blir i kroppskyddet efter en heldag i 27-gradig värme.

All we can do is keep breathing.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits