Project VHS

Lördagen var intressant. Jonas, Joel och Erik stod för förfesten, en liten kille för  med moppe-bil för skjutsen och Vilhelmina för underhållningen, som var i världsklass.
Sprang på förlorade själar, saknade kamrater, efterlängtade brudar och . .. andra. Ideligen underströks det  att det är alltid en seger att vara nykter då alla andra inte är det. Ha, ha, ha.
Måste även lägga till segern för kvällen och han tillhör kategorin 'alla de andra'.. Det var fasligt otippat och alldeles, alldeles underbart. Kanske inte ses som en fullständig seger, för andra, men jag är nöjd.
Såhär i efterhand kom jag på vad jag borde sagt, nämligen: 'Så, har du någon ny favoritdinosaurie?' Men istället stod jag mest och tittade, efter ett par tafatta försök. Från båda håll dock. Yeey..

Valborgsfirandet var insignificant. Jag tog mig an den anelnliga hög av VHS-band i källaren- Var på jakt efter EvaMaries band från Sebastians student och då vi gick på balen, för 932947875 år sedan.
Hittade ungfär tremiljarder andra band, bland annat filmer från mina första år.
Om jag någonsin skaffar barn hoppas jag att de blir som jag, för jag var ett fantastiskt barn.
Jag och pappa spenderade åtskilliga timmar framför TVn, ömsom gråtandes, ömsom asgarvandes. Undebarrrtttt!

I skrivande stund har jag återfunnit EvaMaries band och HAHAHAHAHAHA!
Så man såg ut!? Så man förde sig!? Så man  betedde sig!?
Underhållningsvärde ultra delux mayor, vill jag lova. Fast jag var en otrevlig och översittande bitch mot allt och alla. Ledsen för det, såhär 4 år i efterhand.
Bortsett från mig själv som självutnämnd baldrottning och härskare över världen så var det en förjäkla fin baldag. Har inte sett filmen sedan Seb Löfvas student, så det var ett rätt intressant och trevligt återseende.
Och biten från studentdagen sen; hahahahahahhahahahahhaahah. Sebastian var loaded, men ankis och lövas kram innan rutchkanan var go. Allt med den där gamla rullen vad gött. Haha.

Nu rullar jag mot Umeå och min egen student.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits