expectations

Inledde gårdagskvällen med ett glas vin och Grey's, helt enligt planerna.
Ringde Johanna som tillsammans med Karro och André var påväg ut i Umeånatten och kunde inte motstå begären efter en helkväll på Kontra.
På sinnessjuka 30 minuter svidade jag om från svettiga pjyjamasbrallor till partyoutfiten som får varenda själ att dreggla efter mig. Mötte upp Johanna, Sofie, Karro och André på stan för att sedan i samlad trupp attackera klubbem
Väl där  dissade vi kön och gled in VIP och jag kände mig förbannat nöjd, till skillnad från några brudar i kön som inte kunde hålla tillbaka med spydiga kommentarer.
MAhahahah!

Nej gudbevars, det var mer än välbehövligt att få skölja bort all stress med ett par overpriced heinekens, mingla med eliten och vara snyggast i stan.
Moa och Emil gav kvällen ett par extra poäng, Johanna, denna fantastiskt vackra kvinna, för alla guldstjärnor möjliga att dela ut. André, en ny förmåga, var den mest fascinerande och härligaste man jag mött i hela mitt liv. Har allt och mycket mer en man ska ha. Fabolous, faabolus man! Och Karro, den gammla godbiten. Hur kul som helst att återse henne. 

Följde Johanna hem efter obligatorisk nattmat på max, varpå jag rymde hem vid 5-snåret i morse.
Det var helt underbart väder och jag var så förbannat nöjd med mig tillvaro. Tog en extrasväng och århundradets omväg för att lapa morgonsol to the maximum.  Blev stoppad av en mystisk kille som frågade om jag ville åka svarttaxi. Han var nog det enda störningsmomentet på hela kvällen/natten/morgonen.
Powernapade mellan 9 - 16 och är nu redo att återigen plugga livet av mig själv.

Först ska jag fila naglarna och njuta av att jag inte är helt oförmögen att känna attraktion till en annan människa.
 Trodde mig ha valt att döda den förmågan, vilket jag stundtals ångrat. Men icket. Den lever, den finns, den irriterar som den ska. Har inga planer på att låta den växa till sig än på ett tag, dock skönt att veta att jag inte dödat den helt.

Ray Lamontagne - Barfly


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits