i've been waiting

Försöker fortfarande hitta orden.

Måndag idag. Tillbaka i skolbänken med andra ord. Inte alls så farligt faktist, snarare trivsamt.
Inte lika trivsamt som något annat, but yet trivsamt.
Igårkväll spenderade jag ett par mysiga timmar med Johanna och Josefina på Schmäck. Amedine spelade finfin musik, vi åt godgoda sallader och bakelser och planerade livet och festen och världen. Typ. En sån kväll som gör söndagar än mer älskvärda än de redan var. Mötte senare Linda på bussen och vi gick hem till mig och kikade på Blood Diamond, fnittrade ikapp åt livets små mirakel och kände lugnet, friden och härligheten.
På fredag är det kalas inplanerat, så i veckan blir det med andra ord shopping. Again.

Livet är.. bra härligt.  Kan knappt bärga mig för att stiga upp om mornarna och att somna känns som en synd, även om jag somnar snabbt och sover otroligt gott.
Det spelar ingen roll att jag just blev attackerad av en bok och fick 3 papercuts på långfingret, som redan innan var knivskadat efter jag skar färskt och gott bröd.
Det spelar ingen roll att jag klämde sönder tån i toalettdörren i morse, det spelar ingen roll att vissa inlämningsuppgifter inte är riktigt färdiga.
Det spelar ingen roll att det är slaskigt på gatorna, trots att de flesta av mina skor är all annat än vattentäta och jag får gå omkring med slaskiga sockar. Det spelar ingen roll att tvättmaskinen gått sönder, det spelar ingen roll att smöret är slut, det spelar ingen roll att jag är hungrig, det spelar ingen roll att det pratas och viskas och skriks och spelas och hojtas och skrivs.
Det spelar ingen roll.  För det finns något som spelar en så otroligt mycket större roll i mitt liv.


Men jag saknar Linnea. Fruktansfruktansfruktansfruktansvät mycket.
Tacka vet jag påsklov och flygplan och moderniteter som tar mig dit i en naffs. Har även en öl inbokan med mina favvosthlmare. Love it.

Tja.

Hey little movie star shine on
You have been gone for so long
I've seen your face
I've heard your voice
And I've been readin' "about the boy"
Come baby near my chest
When you are close you're at your best

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits