pleasant taste

Hallå där.
Jag inleder dagens blogg starkt med ett; Satan!
Idag har jag överdoserat så förbannat på vår egenodlade gurka. Man blir kissnödig av gurka, bara så ni vet.
Så dagens wiz; ät aldrig 4 gurkor i timmen om ni befinner er på ett ställe utan toaletter och måste stanna där 5 timmar till. Nevvah!

Det händer inte så mkt utanför de numer dagliga rutinerna ; vakna, köra, jobba, köra, jobba, äta, sova, träna, köra, äta, sova, etc.
Idag bjöd jag mig själv på en halvtimme på det eminenta solariet Bruno iofs, och det är väl förvisso vardagslyx i min värld.
Och igår, i sann pappa-betalar-anda, fick jag ett träningskort på bodycenter och sprang en mil på löpbandet. Tänk om all löpning endast kunde utföras på löpband? Vad lätt det skulle vara..
Körde mitt gamla gymprogram och hoppade över strechingen för att hinna plugga körkort i åtminstone två timmar. Det resulterade självklart i träningsvärk delux idag. Förvisso kan jag tycka att träningsvärk är en jävla pusher för att träna ytterligare, så jag klagar inte.

Ja, som sagt, det händer inte mycket i livet. Mer tid åt filosofering och läggande av nyta tankebanor vars storlek går att likna vid bottniabanan-bygget.
Mycket nya omprioriteringar, värdegrunder och allmän förändring. Det känns skönt, till viss del. Tråkigt till viss del. Skrämmande, till viss del. Konstigt, till viss del.
Mest skönt. För det handlar om mig, bara mig och nästan ingen annan.

Äh, vi lämnar det, och istället lägger jag av ett litet asgarv tillägnat den typiska Vilhelminajargongen: HAHAHHAHAHAHAHAHA!!
Egentligen inget särskilt. Inte ens överraskande. Men lite halvchockerande var det när till och med Farmor kom och frågarde/antydde/sa att hon hört ditten och datten. 
amen lägg aaav!
Eller gör inte det förresten, det är underhållande att höra historier om sitt liv. Särskilt gällande detta ämne. HihihihiHIAHihihIHiahiahiahIH.

Och till mitt favoritämne; Värnplikten.
Snackade med en brud igår som också ska in på F21, som sjukvårdsGB. Vi blir faktiskt hela åtta brudar där uppe!
Fantastiskt, tycker jag, till viss del (det är mitt absoluta favorituttryck idag, som synes). Vill tro att det blir fantastiskt, men man känner sitt kön (och då syftar jag inte på mina genitalier, som jag iofs känner väl. men.. a) och rivalitet brudar emellan är inte att leka med.
Jag hoppas dock att den osunda delen av rivaliteten, den sorten som bara underminerar och sänker folk, inte den biten som pushar, uteblir.
De tre brudar jag hittills känner till verkar iaf jävligt reko, som Margrethe skulle sagt. (Hon var förövrigt in och lyckönskade mig inför framtiden häromdagen. Föredetta lärare gillar vi!)
3092847239809+91+=)(/&%¤#"#¤%&/() vad jag längtar nu!

Men, menmenmenmenemnememnemne, jag längtar kanske också till hembygdsdagarna kanske jag gör kanske.
Tim, Alexis, Love, tussen, fimpen, busken, polarn och Jürgen kanske dyker upp och det.. .. känns bra.

Jag är hög på frukt. Jag måste titta på frukt och chilla ett tag.
Herrah!

Kommentarer:
Postat av: linnea

bjurra du på lite gurka?

2007-06-28 @ 16:32:32

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits