glow

Midsommarhelgen var så nära perfektion man kan komma.
 (Vissa skulle kanske mena på att vissa händelser var ordentliga partypoopers och jävligt onödiga.
Jag skulle däremo påstå att jag är relativt tacksam för att de hände där och då och inte sen och ngn annan stans. The sum of the kardemum ang. just den fadäsen, som jag inte känner för att gå in på djupare; Jag är glad att jag var närvarande. Tacksam och glad. )

Åter till perfektionen; Enligt min räkning började midsommarhelgen i torsdags. Äventyret jag nämnde tidigare var en kväll i skogen som innefattade hagelbössor, lerduvor och datachassin. Jag fick ont i axeln och Kim i kinden, men det var så jävla värt. Hur hemskt det än må låta i vissa öron; det är kul att skjuta.
Nog för att jag sög, totalt, (känner mig dock nöjd eftersom den enda erfarenhet jag har av vapen är luftgevären i heligfjäll i mellanstadiet) så var det kul.
Blir spännande att prova på hel och halvautomat. HÖHÖ.

Well, efter att vi skjutit upp en hel jävla massa skott så begav vi oss mot Umeå. Grät innombords den första delen av resan eftersom Kim kör som en idiot och jag är jävligt åkrädd, men lagom till flygrakan och gasen i botten hade jag härdat mig själv och tyckte nästan att det var skoj.
Resten av bilfärden förgylldes av Kims skönsång och coola moves.

Under fredagen öppnade jag starkt med öl till sen frukost i det blå huset på skolgatan där Kim satt ensam och ville åka hem. (Thank god stannade han kvar. Fredagkvällens avslut hade inte fungerat så bra utan honom)
Drog senare vidare till strömbäck och Tim, tillsammans med Caesar, Fabian, och Joel.
6394576934857 grader varmt, grillning, midsommar, kärlek, singstar och havet. Här har vi perfektionen. och icket att förglömma; hundvalparna.
Tog årets första dopp i en förvånansvärt varm havsvik (?) med luddig botten; perfekt för gyttjekrig med andra ord.
Sen flöt allt på jävligt fint, i sann midsommarandra.
Lördagen var bakisdag, förstås.
Ingrid tog så bra hand om oss slitna själar att jag ville typ.. sjunga en serenad för henne. Efter att vi tagit ännu ett dopp och solat oss röda bjöd hon på en fantastisk middag. Därefter hoppas jag och Tim på ett par cyklar och cyklade de tre härliga milen in till stan.
Det kan låta ironiskt, men det var, på riktigt, jävligt, jävligt fint/skönt/fantastiskt etc.
Lite lagom otippat slutade lördagen med partyparty tillsammans med Kim och SnyggJohan (!! .. for real).
Lagomt tungt och svettigt uppvaknande i lghtn i morse, därpå födelsedagskalas för Maja-baby. Massa svettigt mys i stekande sol i trevligt sällskap.
Därpå en snabbdejt med Tim och ännu ett heartbreaking goodbye. Det finns nog ingen i mitt liv som det är lika jobbigt att säga hejdå till som Tim. Han är lite för viktig för att säga hejdå till, alla gånger, alltjämt. Fast kanske särskilt nu. Well, you better show up på hembygdsdagarna!

Hemresan innebar sömn, hemkomsten innebar kontinuerliga, små orgasmer. Jag fick följa med Kim i lastbilen och lasta grus.
Jag vet inte vad det är, men jag älskar det; lastbilar och traktorer och grejer.

ö8oaefuge8aäofdö. Alla borde få uppleva min midsommarhelg. Skulle kunna skriva en hel bok om det, men orkar inte riktigt ikväll. Förmodligen inte någon annan kväll heller.
Däremot orkar jag kasta ur mig att jag älskar dem så mkt, de som gör det så perfekt. Och visst önskar man ofta att man kunde ställa saker och ting till rätta, eftersom det ibland snanare känns som om man ställer till det. Och vidare kan man fundera över om det tjänar något till att fundera över det.

Jag orkar nog inte fundera mer ikväll utan ägnar mig istället helhjärtat åt att försöka sova, så jag är någorlunda fräsch till måndagens bravader. Inga större överraskningar på schemat; bolskola, jobb, sömn, mat, träning osv. Tack och lov en dejt med Lina-darling. Sweet.
jahh, sömn. Hej!

Bildbevis på perfektionen finns under denna länk.
http://mariakarlsson.bilddagboken.se 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits