traveling

Så är dagen här. Denna tosdag som blir den sista av dagar denna livs-epok. Må hända att det låter drastiskt, men det är ena rediga förändringar som ska till att bli av.
New chapter is about to start, och jävlar i min låda, idag känns det bra, vill jag lova!

Dagen var lattjo; 12 timmar i en lastbil var precis vad jag behövde. Kim var roligare än vanligt. Jag var roligare än vanligt. Lastbilen var roligare än vanligt. Gruset var roligare än vanligt. Allt var roligt.
Lärde mig dessutom en ny, nyttig sak om mig själv; Jag kan sova precis var som helst, hur som helst:
Somnade strax efter lunch i "sängen" bakom sätena och sov som ett barn i 4 timmar. Detta medan vi körde på helt omöjliga vägar, lastade och tippade grus, Kim small i bildörrarna, minglade på kom-radion, sjöng och allt annat som han gör medan han kör. Helt fantastiskt.
Jag känner ingen större oro för att sova ute i fält, under krig, whatever.

Väl hemma igen blev det, kanske inte helt oväntat, frasse-mat och därefter drog vi hem till baby och tittade på hans lumpen-dvd. Kände peppen och somnade, igen.
När jag återigen vaknade till liv befann jag mig i badviken med Johanna och Emma och vi grillade korv, mös och pratade om livets djupa och inte.

Två fantastiska avskeds-nånting-bjudningar på en dag, med de personer jag inte vill leva en dag utan.
Inte fy skam!
Har dessuto tjötat med Linnea som befinner sig någonstanns i storsjövimlet och i morgon får jag min nya telefon.


Såhär på kvällskvisten har jag ägnat mig åt att snacka lumpen med grapparna jag ska in med. Mumsfillibabba vad bra det känns. De är så jävla härliga allihop och jag tvekar inte en sekund på att vi kommer att ha the time of our life uppe i Luleå.
Nu känns det så bra, så rätt, så )(/&%¤%&/()=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAHHHH!
Kul grej; Frågar man någon av dem om de snackat med någon annan så är svaret oftast nej. Jag å andra sidan har knutit kontakter hejvilt troughout the winterseason.
Men andra ord kommer jag vara kung i baren.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits