rest your head here

Denna lördag blev inte vad jag hoppats på. Alls.
Jag har legat i någon minor magsjuka och halvhög feber hela dagen, som förövrigt vart den längsta dagen på mycket länge. Har precis hela dagen legat i soffan och tittat på TV och kräkts (liksom andra gjort, söderut).

Å andra sidan blev det en perfekt runaway från Åsele.

Och lumpen sedan. 15 dagar kvar och hjärtat skenar iväg så fort jag tänker på det.
Känns tryggt att etablera kontakter nu innan och flertalet av dem är riktigt sköna. Det vore.. dumt att ens tro att så kommer bli fallet, men det vore helt fabulous om man hamnade på samma rum som några av dem.


Gällande träningen känns det sisådär. För tillfället, magsjukan till trots, känner jag mig.. stor.
Strechmarks har dykt upp vilket var en förbannad downer. Vem fan har bristningar när man är 20, om man nu inte vart supergravid? Ett jävligt trist wakeup-call och reminder om den plötsliga viktökningen.
Jag har inga planer på att bli någon pinnsmal äckelbrud som oroar mig för att tamponger får mig att se tjock ut; vill väga åtminstone 62 när jag rycker in.

Men det är 62 kilo pure muscles och inget jävla annat äckel. Dessutom har det i mitt ansikte brutit ut en smärre epidemi av försenade tonårsfinnar. Och ögonbrynen har växt ihop. Och man kan göra flätor av allt mitt kroppshår.
Nåväl, jag orkar mer än jag orkar tidigare, både konditionsmässigt och styrkemässigt och det är huvudsaken.

Är dessutom förtrollande vacker, alla brister till trots.


Jag har stora förhoppningar på morgondagen, trots att jag borde lärt mig av föregående dygn att jag inte bör ha för höga förväntningar på vad som komma skall.
Jag har stora förhoppningar om att söndagen blir min förlorade lördag.
Huruvida det blir umeå eller inte återstår att se. That's up to pappsen. Vi ska shoppa allt som kan tänkas behövas inför inryck, och lite därtill. MM!


High five till:
-Joshua James
-Pricilla Ahn
-Mathematics Et Cetera
-Boots On The Moon


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits