pickin' up the pieces from your past

Ah, inget lugnar som Radin en tisdagsnatt, I'm tellin ya!

Var uppe i ottan och körde med Özi vilket var, för att citera; 'Jevlig fint! Jeevlig bra!'.  Kände mig förbannat nöjd eftersom sömnbristen var påtaglig och motivationen i botten.
Pinnade hem i den 90-gradiga värmen och la mig på altanen där jag ömsom sov, ömsom pluggade teori.
 Väl på bilskolan och "redo" förförtestet, IGEN, vinglade jag fram pga dehydration, irritation, mental självdestruktion och otaliga andra -tioner jag inte orkar komma på.
Var rätt säker på ( lättad faktiskt) att jag skulle misslyckas och inte få göra uppskrivningen och mycket riktigt hade jag 5 poäng under gränsen för godkänt.
Började andas ut och känna livslusten rinna åter iom att jag inte behövde tänka på att ta körkortet än på ett par veckor/månader/år.

Självklart gormar Stefan, till mammas stora förtjusning; till min död, till och säger att det inte spelar någon roll; 'Du gör uppskrivningen som vi sagt. Du ska förbannemig ta körkortet vare sig du vill eller inte! Vläääh vlääh vläääääh!' (Han är en förvånansvärt stor liten stor man?!)
Missade därmed spinningen eftersom jag kände mig rätt tvingad att spendera tid på bilskolan. Kom hem för precis 45 minuter sedan och har nu tagit paus i plugget för schemalagd sömn i 6 timmar.

Hur morgondagen yttrar sig vet man inte så noga. Skippar matchen och tränar hårt ist, eftersom jag missat två kvällar, det har jag bestämt.
Kanske händer något annat också. Vi får se.
Baby drar till fjälls om typ två,-tre timmar, vilket känns förhemskt tråkigt. Han är en av två personer jag hinner träffa (även om han mest bara sover..) om dagarna.
Johanna hinner jag träffa tack vare att hon hänger med och tränar. Kim hinner jag träffa för han bor så nära bilskolan och han kan dessutom mkt om lastbilar, filmkvällar, boxningsspel och slagsmål.
Ngt annat är i det närsmsta omöjligt att hinna med.

Men men. Nu måste jag sova, ffs. Det är redan onsdag, vilket innebär att Tim, Thomas och Alexis dyker upp I MORGON!
herrah.

Kommentarer:
Postat av: linnea

Jag tycker som Stefan, detta klara du föri tusiken.

2007-07-04 @ 16:38:03

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits