i'm the lucky one

Well oh well. Helt plötsligt blev det fredag.
(Fast det var veckans största lögn, för det var tammefan inte plötsligt den kom. Som jag väntat på fredag, för det innebär att det snart är lördag. Om lördagen blir en bra eller dålig lördag återstår att se, men hur det än blir så längtar jag.)
Fredag är en relativt viktig dag. Om inte annat en jävligt hypad dag. Folk alltså!? HUR viktig och VARFÖR den är viktig avslöjar jag inte, fastän halva vilhelminas befolkning redan vet. JAG vill inte avslöja något, för så länge jag inte sagt något så kan jag fortsätta hävda att ni fått allt om bakfoten.
Mehe.

Åsele eller inte
är helgens dilemma. Helt ärligt är jag inte alls särskilt sugen. Det skulle vara för Svenssons skull och för att få umgås med henne, under massivt stökiga former. Det blir aldrig o-stökigt på åselemarknaden.

Å juttejutte, jag har inte nämnt ett ord om hbd än.
Ptja, over all var det jäkligt nice, men jag träffade på tok för lite folk.
Fredagen innebar, efter en massa to do's; förfest hos pappsen då det dök upp en hel massa folk. Vi dansade, minglade och sjöng. Med pappa på övervåningen. HEH.
Gladast var jag över att få träffa Jonas. När tiden var inne att dra vidare, drog alla till krogen, förutom vi som var smarta och drog till tjärnvallen och nostalgidiscot, d.v.s; Jag, Tim, Alexis, Thomas, Love, och Linda. Det var vi och ca. .. fyra andra där.
Seriöst, så mycket har jag aldrig dansat. I hela mitt liv. Världens kanske bästa kväll.

På lördagen drog Love till Umeå och vi drog till festen som återigen hölls hos fader vår.
Lite mindre folk, lite mera fest. Återigen tjärnvallen, dock ett par timmar för sent, så allt jag hann med var att mingla ett varv, ta en svängom och sedan promenera hem igen. TRÅKIGT, men kul.
Och det var allt jag orkar återge i ord. Jävligt nice helg.
Har saknat Kim ungefär HUR mycket som helst, men det finns ju tack gode jesus telefoner och jag får ideligen MMS på öl. Och gula bilar.

Det händer mycket mer i mitt liv. I mitt huvud especially. Vill inte riktigt yttra mig om det. Så jag låter bli.

Nu ska jag sova, eftersom det är viktigt att vakna pigg en hypad fredag.
Hejdå.

JUSTJA!
Spicegirls återförening: YEEES!
Sex and the city blir långfilm: YEEES!

Slut. Hejdå.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits