breathe me

M-bop.

Jag funderar lite över hur jag fungerar just nu. Har förlorat mig själv någonstans bland trafikregler, petunior och maxpuls.
Förändringarnas tid är nu, i suppose.
Vissa principer lever kvar, vissa mer än andra, och i skrivande stund (och rätt många andra stunder) vet jag inte om jag älskar eller hatar det. Eller hatar att jag älskar det eller älskar att jag hatar det. Eller hatar att jag älskar att jag hatar det osv, osv.
Vissa kvällar vill jag skita i det, men är, utan överdrift, rätt fucking afraid för vad som skulle kunna hända, även om det bara handlar om trevligheter.
Okontrollerbara trevligheter kan bli ytterst otrevliga. Som heroin ungefär. ( jag har ju en flerårig heroin-vana, så jag vet vad jag snackar om..)
But still, yet, anyway, ändå lurar där ett litet jävla tänkom som rubbar balansen. Där någonstans brukar jag turn my back och springa motsatt håll eftersom rubbad balans innebär multi-system-failure, men detta tänkom kan jag ändå inte springa ifrån, och därav denna sena nattfilosofi (förövrigt ackompanjerad av Whitney Houston, vilket understryker en annan sorts osund obalans..)

- tänkom [no1]. balasen inte rubbas utan blir än stadigare? Det vet man ju inget om (och man i det här fallet är bara jag, i think. Övriga verkar rätt övertygade om att så är fallet; stadigare blir det.)

- tänkom [no.2] jag låter principer, skyddsmurar och skygglappar ligga på hyllan en kväll, bara för att se om tänkom no.1  fungerar, så gör den inte det och allt bara faller? Vore onödigt.
Å andra sidan är tänkom no1 vad man borde prova på, eftersom det lämnar minst plats för ytterligare tänkom.
Å tredje sidan så är jag lite av en expert (förbannat fult jävla ord) på att låta bli att tänkom's yttra sig överhuvudtaget. Huruvuda det är en bra eller dålig egenskap lämnar jag åt framtida nätter. Då ska jag ju också ha något att fundera över.

Mjo, det finns ett tredje alternativ som inte innefattar några tänkom's at all, men det är för lätt, för svårt och för komplicerat. Hur nu en sådan kombination är möjlig kan ni ju fundera på tillsvidare. Baksidor där är att man till viss del vill, men ändå inte kan/orkar/vågar.
Ytterligare faktorer som spelar in är ..  annat. Äsch! Ovärt är det. Tror jag. Jag vet inte.

Egentligen vet jag inte vad jag snackar om. Haha.

Nej, nu ska jag 'vakna' om två timmar. Lycka till till mig på förtestet, second time around.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits