you look different

Har hittat tillbaka till fokus efter helgens bravader. Förvisso är jag tillbaka på square one vad gäller mörkerrädsla och mardrömmar. Jeez! Kan inte ens ta en powernap utan att svettas och riva ner något i sömnen. Känner mig rätt barnslig, men det kan inte hjälpas. It'll pass.
Har gjort testerna och får svaren till veckan. FÖRBANNADEJÄVLAIDIOTERNIBÖRUTROTAS!

Bodypumpade och sprang en bit idag. Ska snart anmäla mitt egetkomponerade lag till vårruset också. Känns jävligt skoj eftersom jag aldrig tidigare sprungit ett lopp i hela mitt liv, bortsett från fem-kampen på lilleputtelandet i Skellefteå då jag kammade hem en medalj.
Nu är förvisso vårruset bara 5 km, och vi ställer enbart upp för att ha roligt och för att få äta picknick efteråt, men tävlingsmänniskan i mig kan inte låta bli att triggas.
Jag och Kämpe drog till simhallen efter jag tränat. SImmning är definitivt inte en av mina starka sidor. Ingen kan räkna med att bli räddad av mig. 

Har börjat märka av smärre skavanker i kroppen vilket oroar mig. Högra knäet vill ibland lossna, särskilt i sidorörelser SOM TILLEXEMPEL då man simmar. Att springa är heller ingen fröjd, och frågan är nu om det är värt att kolla upp, få reda på att det måste amputeras och sedan ge upp alla mina drömmar, ELLER om jag ska bita ihop, hoppas det går över och köra på.
Skavank 2: axeln. Den vill inte heller sitta på plats alla gånger, speciellt inte då man jobbar med vikter. Den smärtar, svider, värker och är mest i vägen. Samma dilemma här.
Och skavank tre; halsen. Linda säger halsfluss, jag säger fuckyou halsen. Jag har inte tid att vara sjuk.

öljlph.uaefylaoiueghfö98oöhinl1092837467)(/"&%/(#)OP"!Q!!!!

Jag och Kämpe bakade muffins igårkväll efter att hela dagen törstat efter bakverk av alla de slag. Vi bakade våra paradmuffins och slog på stort i morse då vi bjöd hela klassen på 50-dagars fika efter stundentplaneringen. Allt ät klappat och klart, och det är bara att vänta ut tiden.

Fan, idag är jag tråkig. det kan inte hjälpas. hejdå.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits