based on a true story

Idag är jag lika charmig som ett köttätande virus.
 
Sov inte alls särskilt bra och vaknade jag inte av att halsen svullit igen så var det någon crazy mardröm om mina superkrafter. Igen. Jag måste sluta titta på Heroes, STAT.

Har jobbat mig igenom en och en halv säsong av Friends idag. Planen var att titta på TV men eftersom det bara sänds SKIT på TV  tvingades jag gång på gång bryta mot lagen.
(Den jäveln som skrivit Nya tider eller vad fan det heter är så dålig. Eller nej, han är inte dålig. Han är så förbannat jävla dålig att jag vill sticka in ett finger i ögat och röra om i min hjärna bara för att.) 

Hela jag är satt ur funktion idag. Minns inte alltför mycket av morgonen förutom bitterheten av att inte kunna ta mig ut eftersom mina ben inte fungerade. Någon ringde, det minns jag men jag har ingen aning om vem det var. Tappade ner ett glas, eftersom mina händer inte fungerar. Tappade datorn i golvet då jag skulle flytta den, eftersom jag saknar motorik. Kan inte tänka en sak och använda kroppen samtidigt. Jag dregglar fastän jag är vaken, eftersom mina muskler i ansiktet inte fungerar. Jag somnar lite var som helst, eftersom min hjärna inte fungerar.

bu jävla hu.

Well well. sjuk är ett relativt begrepp, men idag är jag sjuk. Alla klagomål jag någonsin haft om mina tidigare sjukdomar tar jag tilllbaka här och nu för att istället lägga all kraft på att klaga på den här dagen. Idag är jag än sjukare än en förkyld man. Så jag tänker klaga. Jag tänker klaga mig frisk. FÖR JAG HAR FAN INTE TID ATT VARA SJUK! I'VE GOT A DREAM TO LIVE!

nu börjar överdoseringen av värktabletter avta och det är återigen dags att inta fosterställning. HEJDÅ!??!?!!??!!!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits