the steets of you

Yranhelgen är över. Jag har gjort slut med mig senaste förälskelse (självklart utan dennes knowledge) och livet rullar vidare, i guess?
 Jag är trött, så trött att jag knappt vet vad jag heter, men jag vill understryka att detta har inget med alkoholkonsumtion att göra och eftersom de senaste proveresultaten var av den bättre sorten kan jag helle rinte skylla på dem, så jag skyller på tristess.
Alltid tacksamt.

En riktigt trevlig fredagsfest hos Maja var helgens enda höjdpunkt, då både fysikgränd och lördagen ar riktiga plattfall, av sorten utkastadurettflygplanutanfallskärm.
Jag blev aningens överförfriskad, men det la sig och väl uppe på fysikgränd var jag stadigare än en.. tall.
 Visst, jag hade halkiga skor och föll som en fura trettio-fyrtio gånger, men sånt händer?
Oundvikligt och numera obligatoriskt lumpensnack, telefonsamtal med guldkant from the other side, subwaymackor, kisspauser, borttappade småsystrar, mingel, hångle (nej, inte för min del, vad trodderuu!?)  och annat som hör fysikgränd och bbyran till.
Bra som abbarn är betyget. Inga laxar här inte.

Törsdagen var förövrigt en sjujäkla höjdare. Jag och Maja lyxkäkade svindyrt på olearys och vi drack minst lika god öl. Ja, Maja också, för personalen var oansvariga och lät fullständigt bli att kolla legitimation. Fortsätt så!
Sedan dök Jonas och Ulf upp och vi bara umgicks och hade det bra hela kvällen, och halva fredagen, innan det var dags för dem att bege sig to the other side igen.
Ser fram emot balen. WOO!

Vad som händer fram tills dess är ett jävla mysterium. Antar att jag bara slackar i lghtn och väntar ut tiden. Jag och tiden kommer inte alltför bra överrens numera. Vi nästan hatar varandra och gör allt för att jävlas och trotsa varandra.
Jag är inte den som ger mig, så vi får se hur det slutar.
Eftersom jag inofficiellt har sommarlov nu, så händer det sjukt lite.
Allt jag gör är att filosofera över diverse oviktigheter och små jävligheter som hela tiden hamnar ivägen för fullständig satisfaction.
Mitt nyfunna intresse är gamla bloggar och inlägg man författat genom tiderna. Här har vi dödsångest delux, go vänner!

Jag var fruktansvärt arg och relativt dum i huvudet. Nu när Earl och hans förbannade karma entrat mitt liv så är det enda jag kan tänka på vilken fruktansvärd framtid jag har att gå till mötes.
Hur ska jag ställa detta till rätta? VA?! VAVAVA?!?!
Jebene, sommaren har sin givna headline och det kommer nog mest bara att handla om en sak: fix it!

Nej, om man ska ta tag i livet och se till att bryta even more mot lagen och ladda hem lite mer Earl.
Och ja, det är mitt liv just nu. Ligga, titta och äta.

(Tack kära du, för att du ger ljus, liv och lycka. Du är guld, grön och skog. Du är sås på min torra mat och du är ungefär allt.)



Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits