the lump and the bikerlegs

WHOHO!
Tränade skiten ur allt och alla ikväll.
Med mina snedsteg i helgen i bakhuvudet, och missnöjet övermig själv så var jag förbannad nog att prestera 948793 gånger bättre än jag trodde jag kunde. Pumpen gick hur bra som helst och så här motiverad var det länge sedan jag kände mig.
Det är skönt att känna den sortens motivation, och i och med att det blev måndag insåg jag att nu är det EN VECKA kvar tills mönstringen.
En vecka är ingenting och jag har lite småångest att jag inte tagit i hårdare. På spinningfronten hade jag kunnat satsa mer, men  vaffan, kan ju inte anant än göra mitt bästa på mänstringen och räcker inte det så vet jag iallafall att.. jag är helt jävla värdelös. hoho.
Ja, vilken jävla prestationsångest som ligger och bubblar. Det är sjukt mycket som står på spel för det är verkligen något jag vill göra. Något jag måste klara av. Något jag SKA klara av.

Har spanat vidare på lite utbildningar jag vill genomföra, och jag hittar 20 nya varje dag.
Thank god har jag mina trogna och erfarna coacher som kan vägleda mig genom denna enorma jävla djungel av befattningar och utbildningar och platser och förband och skolor.
Just nu är det tolk och underrättelseassistens som ligger i topp.
Bevakningsgruppschef, stril/bassäk gruppchef vore också ballt.
Sjukvårdsgruppchef verkar intressant, nyttigt och bra.
Får se vad inskrivningsförättaren säger, för TILL HONOM SKA JAG. och jag SKA gå därifrån med ett inryckningsdatum.
Så är det bara.

Annars har det hänt en hel del annat. Var hos Linda idag, vår kära studieoch yrkesvägledare, och snackade lite trean, lite lösningar på mina studieproblem.
Jag vill verkligen inte läsa medieämnena eftersom det känns som ett jäkla slöseri med tid. Jag vill läsa så brett som möjligt, och om det innebär hemstudier, distanskurser och utökat program så välkomnar jag det med öppna armar.
Så länge jag slipper slösa tid på onödigt vetande är jag nöjd. Jag har bara ett liv och i det finns ingen plats för persondatorer, mediekomminikation och multimedia.
Så är det.
Pratade lite om universitetsutbildningar aswell. Är riktigt sugen på programmet för intrenationell kris och konflikthantering. Och att läsa statvetenskap känns obligatoriskt, och polisutbildningen såklart.
 så pallar jag inte mönstringen så vet jag på ett ungefär vad jag ska göra.
:)

Tror jag.
nej, vem fan vet sånt?
Nu ska jag plugga på om kost. Sånt man måste veta om man tränar hårt
;P

puss

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Karlsson. Jag har nu tagit tag i Ditt Liv 2005-2007, och kan inte hjälpa att jag sitter och blir tårögd. Tänk om du hade blivit bevakningsgrpc? Livet är sammanträffanden och tillfälligheter. Och öl.

2009-08-24 @ 22:07:40

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits