you sing the songs i need to hear

Det känns bra. Så bra att jag ändrade bloggen till en äckelrosa hjärtprydd design.
Kan passa på att tillägga att det är svårt att låta bli att klottra, like always,  men nu trillar det alltid in ett par hjärtan i klottret. Det är sommar go vänner.
Mer sommar än det någonsin vart, och som jag tidigare nämt, spelar småsakerna större roll än storsakerna.
Gårdagen förgylldes av kylskåpskalla bananer på arbetstid, Oves goda humör och solutesolinnesolihjärtasolisinne. Linda och en enorm fruktsallad och såklart lite me and you and everyone we know, bara för att jag inte kan leva utan den, gjorde också gårdagen sådär härligt prinsessrosa.
Jag barra älskare!
Idag gjorde jag prämiär som trevlig makeuprådgivare. Hah. Mitt kall, liks.
Var så jädrans trevligt att lukta gott istället för att svettas sönder, och det var trevligt ätt lära sig att yvonne rydigngs produkter bara innehåller naturliga ämnen.
Nej, overkill. Yvonne-faktan hade jag kunna leva utan, MEN det jag villa komma fram till är att denna nya karriär gör mig bara ännu mer rosa.

och jag som vill vara grön.
Thank god finns det personer i livet som gör mig grön.

Lite badviken med snyggastebrudarnaistan, since i got of ealy. Tog med mig fruktsallad(som kommer att räcka tills jag fyller 25, äru sugen så ring mig. 0768213207 and say macaroni. Nothing else, just macaroni)
Vi solade, skrattade, skvallrade, snackade skit och var allmänt snygga. vandrade på strandkanten och irriterade oss på småbarn som stänkte vatten och joggade snyggt så det hoppade på rätt ställen.
Nae, tervligt vare.
Jag gillar livet.

Maja och anton på ingång, så nu blire krogen. Linda hakar på.
Jamen som sagt, jag gillar livet.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits