when you just don't know where

A part of me vill bara låta det segla vidare, men den andra halvan sitter där och försöker förgäves få vågorna tt vända håll, så du seglar tillbaka. Förgäves.
Det spelar ingen roll vad som händer, du är för bekväm. Jag är ledsen, oerhört jävla förkrossad för att vara ärlig. Men that's life.
Om några år kanske det inte bekommer något vidare. Vi får se.

Nu åker jag snart hem. Det är så det känns. Hem till skellefteå, sedan hem, hemhemhem, till umeå.
Hem till skellefteå, vilket känns som döden för ett par alldeles för trevliga minnen. Sedan hem till umeå, för att glömma bort sommaren så livet kan gå vidare i normal takt.
Tiden gör mig sinnessjuk.
Olika personer får tid att frmstå så olika och 1 månad kan jämföras med ett par år och en timma kan jämföras med en minut. En sekund. Fucked up.

Här kan jag inte stanna, det är uppenbart.
Har däremot svårt att lämna Johanna och Lina. Dessa änglar som hållit mig vid liv.

Kvällen var trevlig. Jag vaknade, klockan var tre, jag skippade eftermiddagen, löste in sommarens enda lönecheck, kände mig rik, käkade frassemat med linalottaelias, sedan drog jag och lina på krogen och ölade tills personalen kände för attljuga oss rätt upp i the face och sa att de stängde tio, så vi drog till johanna, satt där, drog till mamma, drack vin, åkte bil, åkte hem.
Kan tyckas vara lite för välrden, men det var bland det trevligaste på länge.
Kan tilläggas att vi hann med en hel del trevliga möte; däribland  Marlene och freja (som överklassade alla andra),  Matte och Danne, två fyllon, Sebbe, Krille och Jonas, Johanna, Ulf, gunnel på lilla hotellet (där jag precis kom på att jag bokade massagetid så  jag måste nog återvända till vilhelmina ändå) och massa andra. Hann med ett snabbsnack med Viktor och litelite kräks-nisse, vilket var bland det trevligaste telefonsamtalet på mycketmycket länge.
Blev tänd på yran igen, trots att jag sagt att jag inte ska åka.
 Hur fan ska jag kunna hålla mig?!

Jaja, snart återgår jag till gårdagens högform, men ikävll flyter det för mycket alkohol  i ådrorna för att kunna koncentrera mig på sånt skit.
Ser gärna att Du hälsar på i umeå. (annars ringer jag pappa, eller vad vi nu ska kalla honom.. d-e-s-p-e-r-a-t-e.)

hejdå minus alla pussar jag gett bort

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits