i would like to visit you for a while

jag har inga större förväntningar på morgondagen. Jag hoppas, det gör jag, att det blir sådär bra och trevligt och somdetska, men det vore bara dumt att hoppas för mycket.
precis som med allt annat.
så jag lägger ner. har vädrat tankarna hos fröken arvidson och när väl hjärnan var torr så ramlade jag i forsen och blev liggande.
kul.
tack för kisset i ögat gud.


aah, vet inte om jag ens vågar vakna och bli besviken på samma gamla hederliga vis. Att jag ens utsätter mig för det är värt en brosch.
Att jag tar förgivet att jag kommer att bli besviken är en besvikelse. jagvilljuattdetskavarasådärbrasomandraivårsituationhardet. men situaton. aja. tönteritöntera.
viiiiiiiiiiiifårrrrrrrrrrrrrrrrseeeeeeeeeeeeeeee cad som händer.

annars en såndär underbar sommarnatt till.
sommardygn tillochmed.

9456789087654grader varmt och lite ränder efter bikinin som idag vart min arbetsoutfit. Handlade till och med på frasses barmaga.
Sen hem och sjunga med den kvinnliga delen av familjen. Ett sådant familjemoment som händer alldeles för sällan.
Sen Johanna, där martin hälsade på med sin quad eller sqash eller vad det nu heter, sedan l¨nga promenader som som sagt slutade med att jag ramlade ner i forsen, med mina nya dyra jeans.
Sedan, när jag trodde natten var här för att stanna, blev det fortsatta aktiviteter med kicki petter ocjh fredrick. de är så snygga.

jajaaaa, nu måste jag sova så jag slipper vara vaken och VÅNDAS. fuckyou old man
ska bara lyssna på gamal musik och grina först. länge sedan sist.
savage garden - i don't know you anymore

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits