as she flew across the room

Sommaren är över, alla lägen är borta, kärleken är död, livet är meningslöst o.s.v, o.s.v.
Bort med hjärtan, ner på marken, under täcket. Hejdå.

Det finns inget trevlig med att lukta billig parfym hela dagarna och se folk köpa billig skitmakeup som någon råtta blivit av med pungen eller hjärnan eller benen för. Det finns inget trevligt med kvällarna som saknar innehåll. Det finns inget trevligt i världen. Det finns absolut inget trevligt med vilhelmina.
Ingenting är trevligt
men
vi
vet
ju
att
jag
aldrig skulle erkänna vad det beror på, och jag bara älskar the fact att Du inte vet vem Du är, utan att det finns ett par därute som är Du, bara för att de gör sig själva till Du.
Fuckers.
någon jag vill klandra for doin all this shit to me, någon jag vill skjuta for doin all this shit to me, någon jag vill knullarövenav for doin all this shit to me, någon jag är sjukt besviken på for doin all this shit to me, någon jag vill köra över med en, tja..vält?, for doin all this shit to me.
jag känner mig bara så jävla surrounded av idioter ibland, trots det geografiska avstånden (som förvisso krymper till ett i det närmsta obefintligt avstånd jämfört med det emotionella.)

Tacka vet jag Lina och Johanna. Utan dem hade jag packat ihop och flyttat till den övre himlen för länge sedan. (ja nivet det här med övre och nedre himmel är som fram- och bakstjärt. I den nedre är man när man är kär, den är fin och bra. I den övre hamnar man när man dör. den kan förvisso också vara fin, men där finns slumområden i himlen också. Likaså kan den nedre vara förädisk.
Framstjärt är fin och bra. nedre himlen. I bakstjärten finns bajs. övre himlen.)


Klockan är 1109 enligt min dator, vilket innebär att jag hinner med sjukt mycket film idag.
Verklighetsflykt är det enda som håller mig vid liv.

Som sagt, sommaren är död och rosa är återigen svart.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits