bodelning and some bigtimebitterness

Nu har vi delat upp det sista från lägenheten under tryckt och otäck stämmning.

det mesta känns skit och jag får nu ångra bittert att han fått 4 år av mig.

 

Nej, ångrar mig gör jag inte.

Jag tackar och bockar för dem. För vad de gjort med mig. Att jag tack vare honom vuxit från en vilsen och medvetslös 14åring, till underbar, perfekt och medveten 18åring.

Det är han som förlorar på det och jag kan inte annat än att byta upp mig.

(och jag respekterar om han känner detsamma, kan dock inte förstå resonemanget.)

Det ska dock få ta sin tid och jag säger som så, att om kärleken väntar bakom hörnet kan den springa vidare, för jag har absolut inga som helst planer på att falla för den än på ett tag.

Några flyktiga förälskelser och några underbara älskare månne? En lång och hög utbildnig och sedan ett välbetalt och roligt jobb. Däremellen världsomspännande resor och upptäckter, nya möten och människor. Nya land och liv och kanske därefter, om tron på kärlek fortfarande existerar efter att ha sett vad världen i framtiden har att bjuda på, då kanske jag välkomnar den igen. This serious.

Som sagt, faller behovet på så träffar jag säkerligen en intressant man eller kvinna på ett café i paris, på en vingård i toscana, på en safari i zimbabwe, på en kaffeodling i bolivia, på en ambassad i NYcity, i en bungalow på Fiji eller på ett plan mellan London och Jerusalem.

Vi får se.

 

och vad är jag för människa, som låter detta ynkliga kärleksdrama, ta upp mina tankar så till den milda grad att inte en tanke till London och de drabbade får plats i min ack så betydelsefulla blogg?

Frustrationen över att inte vara en world-leader, som de så vackert kallas, är faktiskt större än frustrationen att en ung man vid namn Sebastian prioriterar allt annat än att bevara vänskapen oss emallan vid liv.

Sängvägen till Blair och bush är nog snabbare än.. någon annan väg till world leader platserna, eller åtminstone att kunna påverka dem så det är bara att börja arbeta den vägen. God damn.

 

 

men först, ett par tiotusen öl med brullorna i helgen.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits